Wednesday 19 August 2009

Kis holdak














Varrtam pár miniholdat :) Egy nyaklánc és 2 kitűző készült el teljes egészében eddig, és jó sok fotó :) Meskán pedig olvasható bővebb leírás róluk (egyelőre 2-ről)

4 comments:

Főfüge said...

Egyszerű, izléses, gusztusos, profi munka! Nagy gyakorlatra vall, de megnéztem a profilodat, és a kérdésem, hogy mikor? Lettél gyakorlott.
Komolyan tetszenek! Ügyes vagy!

toritextil said...

Nahát, nagyon köszönöm :) Nagy gyakorlat? Hát én magam nem így látom, iszonyú sok hiányossággal küszködöm még...
Már egész kicsi korom óta vonzott Anya varrógépe (nem varrónő), csak ha én odaültem, valami mindig elromlott... :D Karácsonyra pedig kaptam egy sajátot. Ennyi a történet :)
De hogy épp a holdacskáknál kérdezed ezt... Olyan kis kezdetlegesek még. Kihoztam belőlük, amire egyelőre képes vagyok, de sokkal többet szeretnék.
Mindenesetre nagyon köszönöm, ha komolyan tetszenek!

Julcsi! :)

orsolya vanessza kiss said...

De nektek nincsen olyan szépséges meggyfátok, mint nekem Tőle :DDD


Ui.: ha még nem csináltad meg a körtéset, akkor kérlek mégis meggyeset készítsél inkább, mert a kisebbik fiam is azt szeretne...

És lassan már el is kezdheted :)

vanessza .

toritextil said...

:)))

Nem persze, nem álltam neki, hiszen, még nem mondtad biztosra, milyet is szeretnél. Viszont zöld anyagom csak a körtefa lombjából van. Pont olyat már szerezni nem tudok. De van egy másik lehetőség: a zöld-pink batyum zöldjéből egy hét múlva fogok venni (Meskán az eladottak közt megtalálod), és az sztem egész hasonló.

:)))