Wednesday 22 February 2012

Workshop

Március 3-án, szombaton worskhop keretében alkotni lehet velem az alábbi képen látható szütyőkhöz hasonlókat, részletek lejjebb :) 







Szóval szütyőket lehet nálam ezúttal alkotni, előzőleg kitűzőket, karácsonyfadíszeket készítettünk, de egyrészt ez utóbbi nem aktuális épp, másrészt pedig hátha jönnének, akik a múltkor is, úgyhogy gondoltam, legyen változatos :)
Az első kép szütyői készültek kézzel, a 2-2 órás "tanfolyamokon" ezeket tudjuk megvalósítani, viszont innen már csak egy lépés még kézzel is a lejjebb levő szütyőfazon. Én ezeket varrógéppel készítettem, de kézzel sem bonyolult, csak lassabb kicsit.
Az első képen két tartó látható. Jövő szombatig fog még néhány minta, más fazon készülni. Addig is a barnát ajánlom a gyorsaknak, a zipzárosat a bátraknak - de tervezek a megfontoltaknak is :)


Információk:


Időpont: 2012. 03. 03. szombat 10:00- , 12:00-, 14:00-, 16:00-,  a tanfolyamok tehát 2-2 órásak


Helyszín: Ceramicafe (remek hangulat, finom szendvics és kávé, valamint kerámiaműhely található itt) 1137 Budapest, Katona József u. 21.

Árak: 2000 Ft/tanfolyam/fő
Kedvezmények:
- gyerekbelépő 1800 Ft/tanfolyam/fő
- akik már részt vettek régebben 1800 Ft/tanfolyam/fő
- kedvezményes "napijegy' 6400 Ft/4 tanfolyam/fő

Amire szükségünk lesz: mindent biztosítok én, de ha van lehetőség, ollót kérlek, hozzatok - így gyorsabban haladhatunk :) ezen kívül, ha van olyan kincs, gomb, anyag, stb., akkor azt bátran hozzátok, kitaláljuk, hogyan lehetne a legszuperebben felhasználni :)
Amit pedig a varrás mellett mutatok, egy klassz technika a díszítés megkönnyítéséhez :)

Jelentkezés, és részletek a többi alkotóról is:
http://www.otletekboltja.hu/workshop/


Várok Mindenkit szeretettel!! :)