Tuesday 19 January 2010

Virágmanó

Íme az egyik az emlegetett félkész dolgok közül: babácskám :) Van még mit javítani rajta persze bőven, de az első próbálkozástól nem is vártam többet. Fogalmam sem volt, milyen vastagra csináljam például a lábát (harisnyája sajnos el is szakadt a kifordításkor). Viszont amivel elégedett vagyok, az a magassága, 57 cmlett tetőtől talpig - na jó, copftól :) Plusz van egy kis kincses zseb, amibe apróságokat rejthetnek a gyerkőcök (remélem, legalábbis sikerül majd továbbfejleszteni, és eljutnak a babáim gyerekekhez).

Igazából most ahogy írok róla, kicsit elbizonytalanodtam. Jó-e ez így, nemcsak állatkákra vágynának-e a gyerekek... De azért mégiscsak tetszik nekem.... :) Viszont szívesen vennék bármilyen véleményt, kritikát, tanácsot, mit kellene másként, vagy egyáltalán próbálkozzak-e még vele. De tényleg. A negatív kritikát rosszul fogadom, ezt már írtam, de tisztában vagyok vele, hogy szükséges. Úgyhogy csak óvatosan, de mindenképp a rosszakat is! :)








Ó, és jut eszembe, ez a 100. bejegyzésem!! :D

17 comments:

Timi said...

Szerintem nagyon aranyos! :)

toritextil said...

hű, de gyors voltál :) köszönöm!

bubble said...

Szerintem irtó édes :) Különösen a nóóóózija :)

Jandó said...

Nagyon kedves kis manó! :) Igazán tetszik, és teljesen egyedi. Még hasonlót sem láttam. Jó a haja. Kritika csak annyi, de ez inkább észrevétel,hogy talán a keze is lehetne egy nagyon kicsit vastagabb, és az orra esetleg más színű, mint a haja. Bár lehet, hogy úgy már nem is lenne ennyire aranyos és jópofa. Mint szülő :),nagyon szivesen adnám Jankának, ha már babázna. Biztos tetszene neki, csak azt hiszem a babázós korszak még várat magára.

BCili said...

aranyos lett és ahogy kérted jönnek a vélemények :) csak finoman. A gyerekek nem csak állatkákra vágynak! Lili 3 hét polcon ülés után lekapta Masnit és azóta sem engedi. Kérdés mennyi idős gyerek a célpont. Ha kicsi tömd meg jól a kezét lábát, mert azt jó megrágni. Ha nagyobb akkor a zsebébe kerülhet már valami meglepi. A haja irtó jó, az orra viszont kicsit mintha megfázott volna a nagy hógolyózásban. Persze magam is még gyakorlom a babavarrást.

kinga said...

Bár én nem értek hozzá, de szerintem nagyon aranyos :)
Igaza van Jandónak, tényleg nagyon egyedi!

Nálam is az orr a gyenge pont, de az outfit rendkívül cuki :)))

eszterda said...

Viki! Nagyon édes lett! és gratula a 100. bejegyzéshez!

Lente Julcsi said...

Nekem is nagyon tetszik!
Nem változtatnék rajta semmit,hisz a gyerekek másképp látják a dolgokat,Ők még "tiszták".Na,majd du.megkérdem az Enyéimet,már én is kíváncsi vagyok :)

Szömörce said...

nagyon érdekes baba lett, szerintem a tekintete kicsit szigorú lett, jobban állna neki vmilyen kis pajkos pillantás:)

Aranka said...

Mint anyuka mondanék véleményt: a 18 hónapos kisfiamnál is tuti sikert (erősen odavarrt masnival)aratna. A kezét és a lábát csinálhatnád hasonlóra mondjuk széles bumszli végtagokkal. Nekem az orrával semmi bajom és szerintem a gyerekek számára vonzó ilyen nózival is.

t®eb♥®etta said...

Elfogadnám olyan jó lett:DDDD

Lente Julcsi said...

Tetszik Nekik is :)

toritextil said...

Ó, úgy bírlak Titeket!!!!!!

Jucii, köszii, én is szeretem a nóziját :)

Jandó, annyira örülök, hogy azt mondtad, még hasonlót sem láttál!! (ez állandó félelmem..) a kezét én is mindenképp vastagabbra gondoltam. Ez viszont eszembe sem jutott, hogy zavaró lehet az egyforma haj- és orrszín. Direkt használtam 2-szer a narancsot, hogy legyen kapcsolat, de igazad van, ezt orvosolnom kell a következőnél :)

BCili! Köszönöm a véleményeket :) Látod, fogalmam sincs, hány éveseknek szánnám.. gondolom, ha lesz gyerkőcöm, jobban otthon leszek ebben a kor-témában. De annyira szeretem a gyerekeket, és látni az örömöt az arcukon, hogy muszáj nekik is kitalálnom valamit :) Ma bevittem szakkörre, és még az ottani felsős ált. isk.-s korosztálynál is sikere volt, sőt még a Tanáromnál is (férfi!) :))

Kinga, köszönöm, jó hogy írtok olyanok is, akiknek egyelőre szintén nincs csemetéje :)

Köszi, Eszterda!! :))

Jaaj, Julcsi, nagyon köszönöm, hogy megkérdezted a Tieidet is!! :)

No Szömörce, feladtad a leckét :)

Aranka, köszönöm! (fiú virágmanót is terveztem :) ) A masni hiperbiztos (legalábbis nagyon remélem), azért nem rakok soha semmilyen lerágható, téphető cuccot a gyerekeknek szánt dolgokra (kivéve, ha kérik, lásd: piros elefánt egy jó régi bejgyzésben) :)
és jahj, a nózi úgy látom, megosztja az olvasóközönséget.. :))

Ó, Treboretta de jó ez a sok mosolygós :D

Viola said...

Szia Viki! Nekem is az orra volt elsőre furcsa, és a keze kicsit vékonka. De nagyon vidám és szerethető baba. :) üdv Viola

toritextil said...

Szia Viola! Köszi :) igen, a keze baromi vékony lett, azon javítok, de az orral nem tudom, mit kezdjek... én direkt adtam Neki ekkorát, de ha ennyietek furcsállja, lehet, hogy keresek vmi kompromisszumos megoldást... mondjuk nagyobb, mint egy hagyományos nózi, de azért ennél kisebb?! :))

Vívó-Aszódi Melinda said...

Sziaaa! :))
Nagyon cuki lett!!!

toritextil said...

Sziaaa, de örülök Neked :)) köszi!
Láttad, a kockás kanna az egyik Tőled kapott anyagból származik? :) (ritkán használom őket, nehogy elfogyjanak :D)