Friday 20 August 2010

Iskolakezdésre..

.. na jó talán azért nem, hiszen nyilván senki nem akar csupa szürke holmit magának, de azért szerintem szépek így együtt, és iskolába tényleg fel lehetne velük szerelkezni :)

Ezeket szerencsére csak befejezni kellett, a táska szegényem már talán hónapok óta gombra és gomblyukra várt, és mire végre felvarrhattam volna, kiderült, hogy a gombok nagyobbak a legnagyobb gomblyuknál, amit varrni tudok, úgyhogy mehettem újabb gombbeszerző-körútra.. de meglett, az a lényeg :)
A pénztatyi/akármiféle szütyőből meg kimaradt a címke.. ez az én formám.. :)
A tolltartó meg egy szolidabb színösszeállítás lett - a külseje tán nem is tökéletes, de a béléshez akartam igazítani.. hát így sikerült :)
A kitűző pedig.. akartam vmi kevésbé színeset, fabogyósat, természetesebbet :)

Na szóval, a héten kicsit összecsúsztam, úgyhogy csak ilyen kis utolsó simításokra telt, viszont most gőzerővel igyekszem behozni a lemaradást, holnap már talán újabb dolgokat is tudok mutatni megint.



7 comments:

Piroseper said...

Nagyon jók lettek!!! A tolltartó a kedvenc. :)

toritextil said...

ó, ennek nagyon örülök :))

Elza said...

ugyan Viki,tangószká az egész,meg csuhajja,az a kitűző meg,ejj,hát ebből a fajtából még többeeet,az egész csomag annyira harmónikus egyet,aki egyet meg akarna venni,késztetést érezzen,és vegye a többit is.
áá,csudijó:)

Anna said...

nem is tudom eldönteni melyik tetszik jobban :)

Török Rozi said...

Tolltartó fav :)

sesame said...

nagyon jók lettek! Ezekkel én is szívesebben mentem volna suliba :)

toritextil said...

köszi, Csajok :))