Tuesday 17 April 2012

3 variáció 1 anyagból

Általában az élénk színeket jobban kedvelem, de néha ilyen hangulatom van, és a múlt hétvégén beleszerettem ebbe az aprómintás anyagba, most pedig a játék kapcsán viszonylag sokan emlegették a barna-türkiz-párost, talán ezért duplán kaptam kedvet hozzá :) Facebookon már mutattam, de gondoltam, ide írok egy kicsit bővebb háttérsztorit hozzá, hátha még valakit érdekel a blog is :)

Szóval Anyukám nagy turkálós. Itt kezdődik a dolog :) És mint azzal remélem, sokan tisztában vagytok, gyakran hasznosítok újra anyagokat. Főleg mert a turis kislányruhák közt álomszép, azelőtt soha nem látott mintájú kincsekre lehet bukkanni. Így esett ez egy aprócska lánykarucival is. Kívül rózsaszín alapon szürkészöld pöttyös bársony, belül egy nagyon pici részen pedig a következő vászon. Kismadarakkal, rengeteg virággal, imádnivaló :)


Szóval kellett valamit készítenem belőle. Annyira apró darab volt, hogy csakis minta jöhetett szóba, viszont nem akartam, hogy 'csak' mintaként kapjon szerepet, azt szerettem volna, ha ez a fő alapja valaminek. Így kanyarodtam kicsit vissza az ékszerekhez. Rég készítettem már, de nagyon örülök, hogy nekiálltam, remélem, Nektek is tetszik az eredmény :) 

És akkor jöjjön itt több kép is :)




ő az én kedvencem, annyira szépek élőben  rajta a barnák és a türkizek.. :)  sajnos se a felső, se a jobb alsó fotó nem az igazi..
ezen helyet kapott egy tűnemezelt szívecske egy pöttyel és egy  gombbal - elsőre talán nem feltűnő, de szerintem illik a képbe :) (a színek pedig itt sem tökéletesek, a rózsaszínek túl élénkek)

és egy nyaklánc, mert ehhez a formához valahogy most ez passzolt a fejemben
Véleményeknek örülnék - szép-e ez a vászon szerintetek is, jók-e a színek, nyaklánc vagy kitűző inkább (úgy általában is, nemcsak itt) stb., bármi észrevétel jöhet!


5 comments:

dyna said...

Varázslatosak! De örülök, h itt is megszemléltem őket alaposan.
Én magam nem vagyok egy kitűzős, de ha még több ilyet mutogatsz, rákapok.
Mindegyik képet élből nagy méretben kellene mutogatni, úgy látszik, h milyen szépségesek.
Olyan kedves az elsőn is a két kék gombocska, és a tűnemezelt szív is, a 3-on pedig nem is hinném, h jól mutathat egy gyöngyház fehér gomb és mégis! :)
Szerintem ne hanyagold az ékszerkészítést se, olyan szép és harmonikus darabokat alkotsz e téren is, öröm nézni (és biztosan viselni is:))

(Arról nem is beszélek, h én is nagy turis vagyok, szívembe zártam anyukád is! :))

toritextil said...

jaj de örülök egy részletes véleménynek!! és nagyon köszi a sok dicséretet!! :)

és Anyukám is örülni fog :))

Elza said...

annyira klasszak,esküszöm még a rózsaszín sem zavar,azt már meg nem mondom,hogy a nyakláncokat,a madarakat,vagy a kitűzőket szeretem jobban :) ékszerek közül ez a kettő típus,amit inkább hordok,az aprómintás pedig pont ma említettem,hogy juhú :) sztem többet kellene kiegészítőt készítened,egyrészt változatosság,másrészt annyira kedvderítő...a tűnemezelt szívet pedig egyből kiszúrtam :)

Ana. said...

Beautiful!!!! I love your creations.

A greeting,
Ana.

toritextil said...

köszi itt is, Elza :)

Ana, thank you so much!! :)