Tuesday, 2 April 2013

my first textiles from London :)


I found a small market near my workplace.. There is a nice man with some beautiful linen and felt. Not too much, just a few pieces, but their quality is high, their colours are gorgeous. (for example the felt, I've never had a blue felt like this :) ) Oh, and they are not expensive!! 

And this story's speciality: I didn't want to spend money until I don't have savings, but on that day when I found this market, I went to work, and... I found 10 pounds on the ground!! It didn't belong to anybody, so I kept it. After work I went back to the man, and I spent that money and of course a little more :) So this is a special investment for me.

A munkahelyem közelében találtam egy kicsi piacot. Van ott egy bácsi, aki gyönyörű vásznakat és filceket árul. Nem túl sokat, de azok jó minőségűek, és szépek. (például a filc a bal oldalon, olyan kék, amilyenem sosem volt még :) ) Ó, és nem drágák!!

A különlegessége ennek a történetnek pedig: nem akartam pénzt költeni, míg nincs egy kis megtakarításom, de azon a napon, mikor a piacot találtam, munkába menet.. találtam egy tízfontost a földön! Nem tartozott senkihez, így hát megtartottam. Munka után visszamentem a bácsihoz, és elköltöttem a pénzt meg persze még egy kicsit :) Szóval ez egy különleges befektetés nekem.

2 comments:

Tilo said...

Nagyon szépek :)

toritextil said...

köszönöm :)