Friday 11 September 2009

Számok, logó és film

Ez az 50. bejegyzésem -lehet, hogy sokat jár a szám?! :S :D De talán annyira nem unhattok, ha több, mint 2700 látogatást mért már a számláló, és a rendszeres olvasóim száma ma már túllépte a 20-at!!! Szuper, köszönöm :))))


Ma borítékokat gyártottam, vagyis pontosabban dekoráltam. Panyizsuzsinál, a Mákgubón akadtam a cikkre, miszerint nem árt valami extra csomagolás. Hát gondoltam, kipróbálom, hiszen még se címkém, se névjegykártyám, és még a logóm sem tökéletesítettem... Talán itt volt az idő, ilyen formában :) (ja és remélem, lesz is mit pakolni hamarosan a borítékokba, és hogy nem kapkodtam el, hogy ennyit "tönkretettem" :) )












Húú, és jut eszembe, még azt mindenképp meg akartam osztani Veletek, hogy végre megnéztem az Amelie csodás életét.... csudajóó :))) Imádom azt, hogy milyen különösen old meg a lány minden helyzetet, imádom ahogy a narrátor információkat közöl a szereplőkről, még a hőmérsékletről is... imádom a film színeit, meleg, sárgás az egész hatás, sok a zöld, a piros, a mintás... Imádom a zenéjét is... Szerintem tökéletes :)) (bár megjegyzem, nem értek a filmekhez)












Hoppá! Nem is 50, hanem csak 49... egy piszkozat valahol elmaradt... :D

6 comments:

Nagyváradi Csilla said...

Tetszik a boríték!
És én is imádtam a filmet!

orsolya vanessza kiss said...

Szija :)

Még csak most Ameliztél??? :)))))

kinga said...

Tényleg szépek a borítékok!
Amelie meg itt is nagy kedvenc:)
Meg Yann Tiersen is. óóóóó :))))

toritextil said...

Örülök, én is így gondoltam, hogy másoknak is tetszik, de tegnap annyira rossz véleményekre akadtam, hogy kezdtem kételkedni... Pl. hogy A. T. micsoda undorító nő, meg rossz színésznő... Még ha nem is jön be valakinek, azért felháborító, gusztustalan dolog ilyet írni...
Na mindegy, a lényeg, hogy én jól gondoltam :)

És igen, szégyenszemre én még csak most bírtam megnézni... :) no de sebaj, jobb később, mint soha :)

Ja és köszi, remélem, akiknek majd mennek a borítékok, azok is díjazni fogják :)

pogácsa pajti said...

Nagyon jók lettek ezek a borítékok! :)
Amélie nálam is nagy kedvenc, sokszor láttam, és a filmzenét is sokszor hallgatom, nagyon jó! Nagyon szeretem a kiscsajt... mikor beszélget a kezével. :)

toritextil said...

Köszönöm :)

Meg amikor az ujjairól eszi a málnát... :))