Thursday 1 October 2009

Csütörtök

Hát ennyi kreativitásom maradt mára, ez a komoly cím... :))
Néhány dolog, ami eszembe jutott, ha már munkákat nem tudok mutatni:

- megújítottam a képtáram, amit a jobb oldalon találhattok. Itt színek szerint lehet válogatni a motyók között. Igyekszem feltölteni a már régebben eladottakat is, hátha valakit esetleg épp olyasmi érdekelne :) Bár még messze nem teljesek a mappák, jóval bővebb, mint eddig volt.

- ma 3 hónapja, hogy megírtam az első bejegyzésem :)) A számok pedig azt mutatják, hogy talán nem hiába kezdtem bele, köszönöm az eddigi sok-sok visszajelzést, nagyon jó motivációs forrás vagytok! :)

- tart még a meskás leárazás is október 22-ig. 2 baba, 2 párna és 2 táska várja ezen a polcon új tulajdonosát :)

- és egy kis reklám: több csoporttársam fellelhető a neten. Egészen más jellegű dologgal foglalkoznak, mint én, de én nagyon szeretem Őket és a munkáikat is, ha van kedvetek, nézzetek be kettőhöz közülük:
itt -festményekkel találkozhattok (az utcarészletek a kedvenceim :) )
és itt -számítógépes alkotásokkal (ha minden igaz, Ő fogja mgeszerkeszetni a logómat, mivel nekem csak papíron megy... :) )

- oh és még valami: Anaisz bemutatta a következő feladványt, remélem, senki nem elégedetlenkedik nagyon, ugyanis én adtam a témát: a szegedi Deutsch-palota több nézetből, hogy bőven legyen miből válogatni :)

Azt hiszem, mára ennyi :)

4 comments:

Hajnalka Cserháti, Ojni said...

Megnéztem a logókat és szavaztam is! :)
Mennyi van még vissza a suliból? Ez már bolognás, vagy még régi típusú tanári szak?

toritextil said...

nagyon köszönöm szépen!!! :)

június táján államvizsgázom
ez vegyes szak... :) már nem 2 szakos tanár leszek, de nem is alap -és mesterképzéses a dolog. szakirány és minor szak viszont van -ez új, tesizni bezzeg a régi szerint kell, azaz 4 félévet... tök jól megszervezett évfolyam a miénk :)

amúgy miért kérdezed ,ha meg szabad kérdezni? :)

Hajnalka Cserháti, Ojni said...

Csak mert nem tudtam, hogy Szegeden is bevezették-e. És az ismerőseim már végeztek, így Te lettél az informátor. :) Köszi! Akkor hajrá a végére!

toritextil said...

huh, köszönöm :)
ó és szívesen, állok rendelkezésedre máskor is :))