Monday 12 October 2009

Karácsonyi díszek 3

Nem nagyon van időm mostanában írni, de remélem, azért még kíváncsiak vagytok rám :) Viszont hétvégén lesz mit mutatnom, ugyanis pénteken lesz Pesten egy-két találkám, és viszek néhány cuccot :) Nem sok az új, de legalább van :) (addig nem akarom feltenni, mert van, akinek meglepetés lesz) Plusz még elkezdtem 3 táskát, rendelésre, és nagyon izgatja a kis fantáziám mindegyik, csak hát ugye az idővel hadilábon állunk... Na de előbb-utóbb őket is bemutathatom :)

Most pedig egy újabb adag karácsonyi díszecske :) Őket nagyon szerettem készíteni... Rátaláltam a vízre oldódó filcre, és rájöttem arra, hogy bár tűzni nem tudok, a varrógéppel ügyeskedve azért tudok képféléket készíteni :))
ja a szöveges pedig természetesen Anyukám segítésével valósulhatott meg, nekem a hímzéshez ritkán van türelmem... :)

A tűzésre visszatérve: ha van valaki, aki szívesen segítene nekem pár tippel, örülnék, ha írna e-mailt, mert ugyan innen-onnan már tájékozódtam, és tisztában vagyok vele, hogyan is kellene, csak hát valahogy mégsem megy... szóval lenne pár kérdésem, a közvetlen környezetemben pedig nincs etéren jártas egyén :)



Lassacskán a Meskán :)

4 comments:

Jandó said...

Ezek a díszek nagyon-nagyon tetszenek. Valahogy olyan meghitt hangulatot árasztanak. Lehetne olyan kérésem, hogy a tűzéssel kapcsolatos segítség e-maileket, ha lesznek, nekem is elküldjétek? Vagy Viki továbbíthatná? Remélem nem gond. Csak én is elég gondban vagyok vele.

toritextil said...

Köszönöm :) nem annyira színesek és bohémek, mint amilyen általában én vagyok, mégis minden egyes darabbal szerelembe estem, mikozben varrtam :) ők talán a legkedvesebbek nekem, úgyhogy nagyon örülök, ha nagyon tetszenek :)

persze, szerintem Julcsi nem fogja bánni, de majd megkérdezem, az e-mailed meg úgyis megvan :)

pogácsa pajti said...

Hú ezek is nagyon jók! :) a karácsonyfás a kedvencem. :)
nagyon tetszenek! grat.! :D

---
Anett

toritextil said...

nagyon köszönöm szépen :))

(és tök jó, hogy aláírtad ;))