Saturday 28 November 2009

Megint egy mindentbelebejegyzés

Több olyan dolog készült, amit még nem mutathatok meg, mert meglepik, karácsonyi dolgok, blabla :)

De azért itt van, Juci motyója, bár még nincs Nála, de már látta e-mailben, úgyhogy engedélyt kaptam, hogy megmutassam itt is :) A lábszármelegítőt természetesen Anya kötötte, én ugyanis tudok kötni, de a következőféleképpen: Anya felszedi a szemeket. Újratanít minden egyes próbálkozásnál, hogy is kell kötni. Pár sor után megy is (ja és persze csak sálat, szóval semmi minta, egyenesen mindent :D). Aztán, ha hibázok... "Anyaaaa, segíts, bontsd vissza, légysziiii!!" Oké, miután Anya kijavította, amit én elszúrtam, akkor végigcsinálom (remélhetőleg több bibi nélkül), és eljutok a végéig... "Anyaaaa, segíts, szedd le a szemeket, és horgold be, légysziii!!" Hát én kb így tudok kötni. De tudok! :D






No hát vissza a varráshoz: ma elkészült 2 tási, amiből az egyiket holnap megmutatom (még nincs lefotózva sem), ha nem felejtem el, a másikat lehet, hogy csak Karácsony után -a megrendelőtől függ. Pedig úgy szeretném, nagyon szép lett szerintem :)






Két holdacska kimaradt. Ők Meskára már felkerültek, csak még nem volt alkalmam itt is bemutatni Őket. Nagyon szeretik egymást, össze is bújnak a fotón :)


Azért is vagyok így elcsúszva a blogolással, mert nyakamon a terítések, és annyira tutin még nem állok sajnos... :/ Meg jövő héten zh és vizsgafestés.


Ó, és még a legújabb díszek is kimaradtak. Ezeket Anyával együtt műveltük, ugyanis rám vár még egy-két megrendelés Karácsonyig. Sőt még Húgom is segített, Ő végezte a "piszkos munkát", megint a kiforgatást. családi vállalkozás :) Még jó, hogy a suli nekem 11-én befejeződik, így még lesz időm teljesíteni pár dolgot 24-éig :)
Szerintem csodás anyagokra bukkantam:


Kissé kavarog az agyam, szépen csapongok össze-vissza... no de sebaj, ez a Karácsony előtt már csak ilyen -szerintem mindenkinél.
Nem tudom, mikor jelentkezem legközelebb (ha nem felejtem, és lesz időm erre, akkor holnap), de remélem, azért még olvastok :)

3 comments:

rojalka said...

Szerintem is csodásak az anyagok.:)

azeszti said...

jaj, a macik még mindig nagyon édesek :)
a kötéstudományodnál pedig teljesen magamra ismertem, én ugyanígy vagyok vele :)

toritextil said...

:D