Thursday 24 December 2009

BOLDOG KARÁCSONYT!!!!

Boldog, szép napokat szeretnék kívánni Mindenkinek, nagyon hálás vagyok az elmúlt lassan fél évért, a sok hozzászólásért, a kedves szavakért, örülök, hogy belevágtam a blogolásba, hogy ezen keresztül Sokatokkal megismerkedhettem egy kicsit!!!!!!

Egy ajtódíszre hímeztük ezt a versikét Anyával, azóta ő a nagy kedvenc :)

"Színes gyertyán libben-lobban pici láng,
csillagszóró száz sziporkát hint le ránk.
Csilingelő csngő dalol az ágon,
azt énekli: Ó, de szép a Karácsony!"


És még elmaradt fotók, mert így hajnalok hajnalán, gondoltam, még mutatok valami újat is :))


Nyertem Jucinál :)))))) ezúton is nagyon köszönöm, nagyon édes!!!!
















Egy kis karácsonyi ajándék - mivel már tenap odaadtam, meg merem mutatni. Barátom Húgának és Anyukájának az ajándékának egy része. Ez újdonság nálam, és nagyon tetszik :) Sok külföldi és magyar oldalon is rábukkantam erre a kúpformára, ezért gondolom, senki sem veszi másolásnak, és azt hiszem, talán kicsit sikerült lefordítanom a saját kialakulóban lévő stílusomra :) legalábbis remélem...

Fejpánt. Majd' lefagy a fülem és a homlokom, de a sapkától zsíros lesz a hajam. Hát nagy nehezen csak eszembe jutott, hogy Anya régen varrt nekünk fejpántokat! Gondoltam, varrok magamnak. Aztán Anya bedobta, hogy köthetne is. Mondtam, szuper!! :) Még egy kis dekoráció tőlem, és van egy tuti, színes fül- és homlokvédőm :)))) imádom :)))
És még valami(k), mert ez a színvilág távol áll tőlem, valamiért mégis ez kívánkozott ki belőlem. Nagyon vágytam már textiltárolókra, úgyhogy kis fémdobozokat bevontam. jó, hát nem profi, de ezt nem is kívánom a tökéletességre fejleszteni :) (ha magamnak varrok, kicsit igénytelenre sikerülnek a dolgok... :D)
Annak, aki kibírta a végéig ezt az ismét nem éppen rövid bejegyzést, mégegyszer NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

bubble said...

Húúú, ezek a tárolók nagyon szupik, képzeletben már tele is pakoltam őket :)

Szia Pingvin! Remélem jól érzed magad az új gazdidnál! Vigyázz rá, és hozz neki sok-sok vidámságot! :))

Itt is Boldog Karácsonyt, Viki! :)

LARION said...

Boldog Karácsonyt, Viki!!!

toritextil said...

köszi :))
Szia Megalkotóm! Igen, nagyon remekül érzem magam szerető gazdim pólóin, világot látok, mindenféle érdekességet, amit én pedig vidámsággal viszonzok! Köszi, hogy ide küldtél! :) Ja és gyárts még testvérkéket, hogy ők is utazhassanak, és a pingvinek megismerhessenek sokmindent! :)

Köszönöm, Larion, Nektek is szép napokat :)

Jandó said...

Minden tetszik, de a tárolók a legjobban. Ha ezek nem profi munkák, akkor az milyen lehet? Szerintem ezek is teljesen jók.

toritextil said...

nahát, köszi :)) akkor szuper, hogy a képeken nem látszanak a hiányosságok :D