Wednesday 24 February 2010

Bugyros ismét :)

Nórinak, egy csoporttársamnak készült ez az újabb bugyros :) Már jó rég említettem, hogy hamarosan elkészül az arany színű táska, hát csak mostanra sikeredett.. A cipőjéhez kellett varrnom, ezért ilyen aranyféle (majdnem épp olyan színű, mint a cipő :) ) Izgi volt, mert ritkán foglalkozom ilyen elegáns anyagokkal, és végül egészen elégedett vagyok :))


Összehúzva


Alapjáraton


És a "profi" zipzáras zseb :) (ilyet csak kérésre varrok ám, magamtól nem vállalnám be, mert hát nem rossz, nem rossz, megoldottam, de azért valljuk be, ezt nem így kéne - viszont Nóri azt mondta, jó :) )


(Nagyban nagyon vacakok a képek, a fotózási technikámon igyekszem javítani, addig is nézzétek el, ja és inkább ne nagyon nagyítsátok ki :) )

9 comments:

Timi said...

Az arany szín nem áll közel hozzám, de ez a kis "bugyros" aranyos. Egyre ügyesebb vagy! :)

bubble said...

Ez nagyon szép! tetszik :-)

toritextil said...

Timi! legalább nem az a ronda (már bocs, ha valaki azt szereti) sárga arany, nem igaz?! (minden csak viszonyítás kérdése) :))
és köszönöm, ez nagyon kedves Tőled!!!!

szia Jucii!! köszii :))

Unknown said...

Óóó, ez csodaszép, én abszolút odavagyok érte!

bolyet said...

És kinagyítottaaaam....automatikusan kattintottam...!!!Nekem tökéletes:-))Olyan ügyesen formálod újjá ezt a fazont mindig!Szép-szép darab!

eszterda said...

hát jó is lett! Nagyon jól fog benne kinézni a barátnéd!

Jandó said...

Szép lett, igazán különleges. Bár nekem annyira csinos, hogy sajnálnám mindennapos használatra befogni.

toritextil said...

Bodza, de jó, köszi :)

Bolyet, örülök, hogy így látod, szeretem is ezt a fazont, ez legalább olyan csajos, szerintem még akkor is, mikor vidám, színes vászonból varrom, nem olyan nagy batyu :)

Eszterda, hát remélem is, hogy amint igazán jó idő lesz, azt a cipőt fogja felhúzni, ahhoz pedig ez a táska dukál :))

Jandó, nekem még különleges alkalmakra is túl csinos, tutira nem tudnék csupa csili-vili ruciban megjelenni sehol, biztosan lenne rajtam valami vászon :))

Timi said...

Bizony - bizony! Igazad van, nem az a túúúúl arany. :D Viszont alkalomra egy fekete ruhához is nagyon elegáns viselet lehet barátnédnak.