Tuesday 2 February 2010

Táskák

Ők megrendelések. Szegedre :)
Már majdnem készen van még 2, bár azok napraforgós, napvirágos mintával. De most vissza kell fognom magam, mert tanuuulni keeeell... bár, képzeljétek, kaptam megint egy megrendelést ilyenre... :) Ami azt jelenti, hogy ha az és a félkészek meglennének, akkor már 6 (javítás: nem tudok számolni, nem 6, hanem 8!!!! :D ) hasonló táska, 2 szütyő és egy övtáska kerülne ki a kezeim közül :)) Amikor megvarrtam az elsőt, eszembe nem jutott volna, hogy ennek a színvilágnak, fazonnak, mintának ekkora sikere lehet.. sőt!





A kis elefántos egy szülinaposé lett - azt hiszem, vasárnap kapta meg, és állítólag sikere volt :) A kép persze pocsék.. :/
Ő pedig egy jó néhány hetes terv alapján Anyukám közreműködésével végre megvalósulhatott. Ugyanis, mikor Anya hazaállít egy remek turis cuccal, pár perc, és kész a fejemben, amit varrni kell belőle... :) Csak mivel sajnos a kezem ennél azért "kicsit" lassabban dolgozik, szépen halmozódnak a meg nem született ötleteim. Szóval Anya bevállalta a kivitelezést, javarészt Ő varrta.
Mostanában többször előfordult félreértés a fotók miatt, mivel én tudom, milyen színű az adott anyag, nem veszem észre, hogy a fotó nem azt mutatja. Viszont most nagyon figyeltem :), és észrevettem, hogy feketének látszik egy része, ami pedig nem is az, hanem bordó.
Ha valakit esetleg érdekel, részletek itt.

13 comments:

Anonymous said...

Szia!

Ha kinagyítjuk, nem is olyan fekete ám! :) És nagyon szép lett, a másik táska sikerén pedig nem értem, miért csodálkozol, nagyon szép! Mint mindegyik... :)

Anonymous said...

Juj, Nóri vagyok amúgy ám :D

toritextil said...

Akkor hát szia Nóri :) és köszönöm!! :)

Bejus said...

Mindegyik egytől egyig gyönyörűszép!!! Ohh és az a pöttyös! ;)

t®eb♥®etta said...

KB díj vár rád nálam:D

eszterda said...

Nagyon szupik a táskáid! az elefántos itt a kedvencem, elhiszem, hogy nagy siker volt!

toritextil said...

Szia Bejus! köszii :) ó és képzeld, ma kiszabtam a tásid :)

Köszönöm, Treboretta, igyekszem eleget tenni a megtiszteltetésnek :)

Kedves Eszterda! Nagyon köszönöm, igazán nem is hittem, hogy itt is bejöhet valakinek az elefántos, annyira rossz a kép... :/ :)

pogácsa pajti said...

mi az hogy nem is hiszed h bejöhet vkinek az elefántos??:) hát iszonyat jó!!! anniyra jók a színei, meg a gombok ott fent, meg a virágok, meg a naagy elefánt:):):)
hidd el, nagyon jókat alkotsz!:)

anna:)

toritextil said...

Szia Anna!!
Ht mert képen messze nem olyan szép, mint élőben!!!!! (mi lenne, akkor ha élőben is látnátok?! :D )
köszönöööööm! :)

Bejus said...

Jujj de jó!!! :)

bubble said...

Az a Fáááániiiiis.... jajjjj de ééééédes. Nekem kell majd egy ilyen. Lehet? :$

Jandó said...

Nagyon jók! Eddig a fölső virágos volt a kedvencem (a sok közül), de most az elefántos is irtóra tetszik. Az az egy vigasztal, hogy én már öreg vagyok egy ilyen elefánthoz. :)

toritextil said...

Jucii, természetesen lehet, csak írj egy e-mailt, ha aktuális lesz! (meg még számolj rá egy fél évet... :D )

köszi, Jandó :) öreeeg??? :D