Sunday 30 May 2010

Egy másik ajánlás-féle :)

Egy másik alkotó, akinek tőlem vannak flitterei, Vanessza. Hiába áll tőlem nagyon messze a vallás (remélem, ezért nem utál meg senki), ezt gyönyörűnek találom :)

9 comments:

orsolya vanessza kiss said...

SZia TOri! :)

Köszönöm :))
Egyébként szerintem ez nem kifejezetten vallásos embereknek szól.. hanem mindenkinek aki e szépségeket, mint: Hit , Szerete, Béke, Áldás... az otthonában szeretné tudni.. odacsalogatni :)))

AZ Isten szó pedig manapság univerzális jelentésű dolog.. Valahol mindenkinek megvana saját Istene.....


:)

toritextil said...

értem :) akkor én a Varrás Istenében hiszek :D vagy a Textilek Istene lehet, hogy jobban hangzik :)) na ezen még gondolkozom :)

Szera said...

Aki téged ezért megutálna, az nagyon rosszul tenné!
Én hívő ember vagyok, Jézus azt mondta, hogy onnan lehet megtudni, hogy a követői vagyunk, ha szeretet van köztünk, az utálat és a szeretet nem egyeztethető össze.
Amúgy meg soha nem tudhatod, lehet, hogy egyszer csak elkezdesz gondolkodni azon, hogy mivégre vagyunk itt ezen a csodálatos bolygón, hova tart ez a világ...
Egyetértek Vanesszával szeretet, béke... melyikünk nem vágyik rá? :)

Elza said...

igazából én mindig azt mondom,ha a vallásomról kérdeznek,hogy hithű ateista vagyok,tehát nem hiszek istenben,többistenben sem,nem helyezek senkit az emberek felé,de nem ítélem el,vagy hasonló,aki igen,mindenkinek megvan a maga döntése,és ha a hitben is megtalálja magát,segít neki,akkor higyjen,szíve joga,sztem nem kellene emiatt az embereknek egymás felett ítélkezniük:)

Vanessza alkotása pedig nagyon szép lett:)

DoRcY said...

Szép lett nagyon Vanessza! :) Anyukám tuti örülne egy ilyennek...

toritextil said...

tökéletesen egyetértek Elzával, körülbelül pont ezt írtam volna, úgyhogy nem is fejtem ki jobban :) (köszi!)

a lényeg, hogy örülök Szera, hogy ez a dolog "nem áll közénk"
és szoktam én ilyenen gondolkozni, csak épp nem arra jutok, amire a hívők :) de ennyi. azt gondolom, ugyanolyan jó emberek vagyunk mind :)

Dorcy, délelőtt fent volt Meskán (azóta lehet, hogy megvették már, ezt nem tudom) ;)

LARION said...

Én sem vagyok istenhívő........., ( ahhoz túl sok bajság folyik körülöttünk évszázadok óta és megkérdőjeleződik folyton ez az egész az én lelkemben....) , de a Vanessza az más ebben a dologban.........., esetleg ha friss gyermekkoromban találkozok ennek a dolognak akár ilyen irányú tisztaságával, lehet nem így kezdtem volna a gondolataim......
A Vanesszának- Vanesszától elhittem-elfogadtam volna a belső világából eredős megnyílvánulásait, bölcs gondolatait és a kezeiből áradó különleges formátumait.....
De, ott az a de ...... , és minden úgy van jól ahogy van......ugyebár....... :)))

orsolya vanessza kiss said...

Larion! Mostanában mindenki agyondícsér :) Olyan jól esik, köszönöm!


Dorcy, ez a Házi Áldás MEGNYERHETŐ!! Részletek az oldalaimon :)

AKi lemarad róla, pedig a Meskán lehet személyre szabottan rendelni egy igazán sajátot, ami pontosan illesztkedik a szobádhoz/otthonod hangulatához , vagy a szívedhez :)


Hozzáteszem, hogy az Isten szó bármikor lehagyható a végéről... ha valaki csak a fentebb említett értékeket szeretné a közelében tudni :)


pusssssziiiii. Mindekinek, olyan aranyosak vagytok :)

toritextil said...

Larion, igazad van :)

Vanessza, nem ám megharagszol rám!!!!