Monday 10 May 2010

Kis beszámoló - bár sajnos nem a munkáimról.. :( de azért jó dolgokról :)

Épp ma egy hete, hogy megérkezett a nyereménytáskám Julcsitól, csütörtökön láttam először, pénteken felavattam, odáig pedig, hogy megmutassam, ma jutottam el :) Ezúton is köszönöm :)





















Aztán Húgommal rendeltünk egy Kosztolányis medált Nova Design-tól. Ugyanaz volt a magyartanárunk gimiben, Őt szeretnénk meglepni :) (Ő az, akit borzasztó sokáig altattak a H1N1 és szövődmények miatt Nagykanizsán, ha esetleg hallottatok Róla - és most már jól van :) kórházban ugyan még, de jól :) ) És remélem, nem ismeri a blogom (még :) ), mert csak 1 hét múlva tudunk bemenni Hozzá.....

















És egy játékféle Shushannánál, nézzetek be, szerintem érdemes :)

8 comments:

eszterda said...

Szuper dolgok!!

anna said...

mennyire jó ez a Kosztolányis medál:):) Meg, hogy magyartanárnak, és JÓ magyartanárnak, olyan ritka már ez:) Én meg irígykedem, mert a többi osztálynak jutott jó, nekem meg nem. Na jó fakton igen, még Balassit is megszerettette, pedig hát jó messze álltam tőle.:)
bocsi, az irodalomra mindig ráharapok itt:) de hiányzik, még ha rossz tanárom is volt, hiányzik, amikor meg beszélsz róla, Húgod miatt, akkor mégjobban:)
szóval nagyon szép dolog ez az ajándék, és az mégszebb, hogy jobban van már:)

toritextil said...

Eszterda, akkor jó, hogy megírtam ezt a bejegyzést :)

Anna, igen, úgy hiszem, Ő A Magyartanár :) hallanád mesét olvasni.... minden szerepbe be tud bújni, elváltoztatja a hangját.. meg néha gitározik és énekel....
:))

Elza said...

óóó,én is most fogok rendelni,de specieális igényekkel.

jobbulás az irodalmáros derék embernek...:(

nálam is lehet játszani,ha valakinek kedve lenne:)

bolyet said...

Milyen Aranyosak vagytok!Komolyan nagyon megható!:-))
Szerintem alapvetően minden tárgy tanárfüggő!Még a matekot is "élveztem" mire sikerült egy kedves magántanárt találni aki lazán "belém magyarázta" az érettségire!
Ismeretlenül is mielőbbi teljes felépülést és minden jót kívánok!:-))

toritextil said...

köszi, Lányok!!

Török Rozi said...

na és, nagyon örült neki? :)

toritextil said...

képzeld, mikor végre be tudtunk volna menni, épp kiengedték a kórházból, és elköltözött egy időre rokonokhoz.... de ami késik, nem múlik, úgyhogy megkapja később :)