Sunday 4 July 2010

Amikre most egészen büszke vagyok :)

Először is a fülbevaló-tartóm :) A szalagot Anyától kaptam, és mikor már a költözködést terveztük, bevillant a gondolat, hogy milyen jól rá lehetne aggatni a füliket :) Aztán lett egy ilyen remek polcunk az albérletben, és nem lehetett nem kihasználni :) Persze a megoldás nem tökéletes, hiszen 5 helyen van felkötve, és még így sem egyenes, de nem baj, végre kipróbálhattam :)))
Remélem, ki-ki megtalálja a magáét ;) A kitűzők és a hajbavalók nem látszanak ugyan, de ott vannak a kosárkában és a pici dobozokban :)
























És a hűtőmágneseink :) Ezek még a rajzszögekkel egyidőben készültek, csak nem akartam megmutatni, mert Tamásnak meglepetés volt. A pöttyös anyagokat szintén én készítettem, felénk kb csak piros alapon fehér pöttyöset lehetett venni, úgyhogy fogtam magam, bénáztam paintben, nyomtattam, vasaltam, végül behúzattam :)
Még mindig nem török gombolói babérokra, de ugyanannyira használom, mint eddig. És persze csakis a magunk számára. Ami még tervben van, egy naptár :)) Remélem, a jövő héten el tudom készíteni, a parafatáblám ma meglesz hozzá, a nyomtatóm is, a fóliám is megvan :) Az ötlet egyébként sajnos nem saját, ezt egy külföldi blogon találtam. Ha újra meglelem a naptár elkészültéig, akkor azzal együtt megmutatom.

6 comments:

kinga said...

Szinte már el is felejtettem, hogy pingvined is van..... :))

Nekem is kéne már valami jó füliakasztó, mert kinőttem az előzőt, ami csak egy anyagdarab... Lehet, hogy ezt a szalagosat nekem is be kéne vezetnem, csak végighúzhatnám a szobám falán, hogy minden ráférjen :D:D

Cirelin said...

Tök jó ötlet ez a füliakasztó, és szépek a cuccaid is! :)

DoRcY said...

Egyszer én is megmutatom majd a füli falam.. durva. De a tiéd is nagyon jó :)))

Elza said...

no,örülök,hogy helyrekerültetek:)
az akasztó pedig klassz,és hihi,ott a pupkin meg az elza nyakbavaló is:)

Elza said...

na meg a szín szerint sorbarendezés...:)

toritextil said...

Kinga, igen, naná, hogy van pingvinem :)

Cirelin, köszönöm :) a szalagot pedig Anyukámnak köszönhetem, most végre meglelte tökéletes helyét :) bár van még belőle :))

oké, kíváncsian várom, Dorcy :)

Elza, örülök, hogy ráleltél :)) és a fülik is ott vannak ááám :)
színek meg - hát legalább... :D most még legyen rend :)))