Friday 16 July 2010

wooooohoooooooooo :)))

ez nekem hatalmas lépés :)) jó, linket nem kaptam, de most ez érdekel a legekvésbé..

http://borsa.hu/fesztivalkellekek/20100714

Egy nagy-naaagy köszönet pedig jár Csillának, aki rátalált, és volt olyan kedves, hogy miután 2 kommenttel is próbálkozott (nem érkeztek meg), még arra is vette a fáradságot, hogy e-mailt írjon nekem. Nagyon hálás vagyok, mert magamtól tuti nem bukkantam volna rá!

köszi :))))))

8 comments:

tormacsillus said...

:)))) nincs mit;)

bolyet said...

Jaj hát ez szuper!!!Nagyon szuper!!!:-)))
Mondom! Neked mindig "szurkutam"!!Ezután is fogok!

sesame said...

Dejóóóó! Bár szerintem a te övtáskád túl szép abba a társaságba :D Meg persze az lenne az igazi, ha kiírták volna a neved..Biztos lesz ott egy rakás komment, hogy "Hol lehet ilyen övtáskát szerezni?!" :)

pogácsa pajti said...

áh ez tök jó! :))
borsán mindig lehet jókat találni. :D

Unknown said...

Dejóó, ez nagyon klassz, örülök Veled! :)

toritextil said...

tök aranyosak vagytok, köszi!!!!!! :))

Jandó said...

de jó, szerintem a legjobb a sorban, nem hiába került az elejére, és nem hiába a tied. :) De azért talán lehetne szólni nekik, hogy legalább nevet írjanak, ha linket nem is, ha már bemutatták kérdezés nélkül.

toritextil said...

igazából szóltam.. vagyis írtam nekik kíváncsiságból, mégis hogyan akadtak rám, miért épp tőlem választottak.. de válasz nem jött..
meg azóta láttam, valaki azt írta, az övtáska ovisoknak való - még jó, hogy nem azt írta, Ez az övtáska.. akkor kiborulnék.. így csak röhögök rajta, mert én övtáskát ovison még nem igazán láttam.. nekem is volt kicsi koromban, de játszottunk vele, a hátunkra aggattuk meg ilyesmi..... :))