Friday, 24 September 2010

Egy hosszú, mindenes bejegyzés.. :)

Először is azzal kezdeném, hogy gyertek holnap a kerítés-kiállításra minél többen - akár nézelődni, akár kipakolni :)) A 18. kerületben lesz, reggel 9-től 3-ig, pontosabb infot is adok, ha kell, csak most sietek..Aztán egy extrém kérés: számítógépes egér tartó egér :)))Továbbá díjak, játékok tömkelegével vagyok elmaradva - na jó, nem olyan rengeteg, de mivel azokat rövid időn belül ki szoktam írni, ahhoz képest sok.. Most meg már visszakeresni is olyan bonyolult volna, hogy csak na, úgyhogy felsorolom, kiktől kaptam díjakat hetekkel ezelőttől mostanáig:
ErikaEzeket utólag is nagyon-nagyon köszönöm, és restellem, hogy csak most jutottam el idáig, hogy legalább egy linket kapjanak azok, akik voltak olyan kedvesek, hogy rám is gondoltak, ne haragudjatok!!! Legközelebb rendesebb leszek :)Aztán játékok is vannak mindenfelé:
Ja és még mutatok egy új övtáskát is :)

Annyira nem is lett hosszú :) Igazából akartam még mesélni és mutatni több mindent, de ezt a bejegyzést tegnap este óta írom.... :S szóval ennyire futja tőlem mostanság.. azért remélem, még mindig szívesen néztek be ide :) ja és az elmaradt e-mailekre is fogok válaszolni mindenképp ám!!

6 comments:

Monaline said...

Micsoda ötlet ez az egér!Tuti jó kedve lesz a tulajának akárhányszor ránéz:)

toritextil said...

remélem :))

az a riglószilva kékség said...

klassz az az egér:)

nálam is van játék,ha esetleg valakinek lenne hozzá kedve:)

toritextil said...

hát hallod a név alapján fogalmam sem volt, ki lehetsz.. :)

sesame said...

Az egértartó egér eszméletlenül jó ötlet! :) És az övtáska is nagyon szép, harmóniát sugárzó darab! :)

toritextil said...

köszönöm :))