Thursday 11 November 2010

Egy kis Karácsony :)












Azt hiszem, most már nem is akarom elhessegetni a Karácsony gondolatát, eddig még küzdöttem ellene, mert nagyon akartam a saját díszeinket is varrni, viszont arra nem volt idő, de most már olyan közel van, hogy inkább csinálok mindent egyszerre - a rendeléseket, a wampos dolgokat és az itthonikat is :)))) Na ennek persze az az eredménye, hogy megint fél 3-ig dolgoztam, és korán keltem, de egyáltalán nem bánom :)

Ja és piros-zöld-lázban égek, eddig sosem ezek voltak nekem a Karácsony színei, de most még ez a kitűző is ennek jegyében készült, amit sajnos nem tarthatok meg magamnak.. azt hiszem.. de azért még meggondolom :D Nem, igazából azok kedvéért készült, akik angolul kommunikálnának esetleg velem vasárnap, egy kis kompenzálás, amiért én viszont kevésbé tudok kommunikálni velük :D

Azt hiszem, régen volt már, hogy ennyit locsogtam egy bejegyzéshez, remélem, ezt most nem bánjátok :)

A wampig már nem valószínű, hogy jelentkezem, hiszen még rengeteg dolgom van, ráadásul valamit hagynom kell a jövő hétre is, mármint valami mutogatnivalót :)))

5 comments:

BCili said...

Hogy bánom e a locsogást? NEM, éppen ellenkezőleg, szeretem, ha a bejegyzéshez kommentet is írsz s az nem 2 sorban áll meg. Persze, persze locsogunk mi még amúgy is, de azért kell, hogy ide is írjál!

A karácsonyi kitűződ nagyon tetszik! Lesz gazdája az biztos!

toritextil said...

köszönöm, Cili, Te mindig olyan kedves vagy, akkor a wamp után majd locsogok megint :)))

inecsg said...

Nekem nagyon tetszik ez a kitűző!
Bár csak én is dolgozhatnék ennyit egyvégtében...:-)

Zizou said...

Nagyon szép! Én is már gondolkodom a filc karácsonyfadíszeken! Elsősorban nem eladásra, csak ajándéknak!

Sok sikert a Wamphoz! :D Sok-sok kedves vásárlót!

toritextil said...

Gabi, köszi :)
ennek is van ám hátránya - sokat vagyok egyedül.. :/ és amúgyis hátfájós vagyok.. na de nem panaszkodom, élvezem, csak gondoltam, megosztom a negatívumait is :)

Zita, a mi fánkon is lesznek filc díszek :) mert szépek is, és mert a Barátom is tudja őket varrni :))
a jókívánságot a wamphoz pedig köszönöm, remélem, úgy lesz :) Neked meg a díszekhez :)