Wednesday 26 January 2011

WINTER SONG

Mai kedvencem egy dal. Sajnos videot nem tudok feltölteni (tippeket mondhattok :) ), de linkelni azért tudok szerencsére :)

Winter Song


Hugim küldte nekem ezt a dalt néhány hete. Semmit nem tudtam róla, most sem tudok többet. Csak annyit, hogy imádom a zenét, a klipet. Azt hiszem, nem is akarok róla többet megtudni. Mert akkor már nem az lenne, aminek én szeretném.


Először rajzoltam. Újra rajzoltam végre :) Még ha teljesen másként is, mint ahogy azt tanultam, jól esett nagyon. Nehezemre esik nem foglalkozni a rajzi hibákkal a saját firkálmányaimon, de ezt igyekezve kiküszöbölni, a falra vetítettem mindent, nincs térben semmi, nem kisebbek a hátrébb lévő dolgok, nincs 'vastagsága', árnyéka semminek. Vagy szemből vagy profilból :)







Aztán varrtam. Sok ötletem volt, hogyan is valósíthatnám meg. Mert az biztos volt, hogy párna lesz, hiszen volt a Karácsonyi párnánk, de azzal mégsem várhatjuk a nyarat, az egész párnát viszont nagy cucc lett volna elpakolni kicsi helyen, így csak a huzat került a karácsonyi dobozba :)
Előszöris azt kellett eldöntenem, hogy csak vonalas lesz-e a dolog vagy applikálok. Utóbbit nem akartam. Túlságosan olyan lett volna, mint amilyen vagyok: színes, és virágos. Viszont a vonalasból is el kellett döntenem, kézzel hímzem-e vagy sem. Előbbi szebb lett volna. De ahhoz szégyenszemre nem volt türelmem. Meg igazából nincs is annyi barna hímzőcérnám :) (mert végül 3féle barnával varrtam, ebből szerintem csak 2 különül el eléggé)
Persze géppel meg szebb lett volna, ha tudnék tűzni.. de azzal valahogy nem találunk egymásra, pedig én nagyon szeretném.. :)

Szóval a lényeg, hogy ez a végeredmény, és nekem nagyon tetszik.
Ó, és még valami: a párna előlapjába varrtam vatelint. Nagyon szépen mutat. Sokkal szebben, mint mikor nem varrtam bele. Ezt Piroseper-Fannitól tanultam, köszönöm :)







15 comments:

inecsg said...

Hú, ez milyen jó lett!

ManóMérce said...

szia

amikor a bejegyzést írod, menü sorban látsz egy "csapó" ikont is, (valahol a kép beszúrása mellett) arra katt, aztán megkérdezi, hogy honnan szeretnéd, kiválasztod a jutyubot:) és beírod a keresőbe a címet, énekest, amit tudsz. Amiket feldob, azok közül választasz, és mint a képet felteszed. Remélem érhető voltam:) A táska pedig csodás...

ManóMérce said...

most látom, hogy táskát írtam, párna helyett, bocsi

toritextil said...

örülök, hogy tetszik :)

az ikon megvolt, de nálam legalábbis nem olyan, mint a képnél, ahol nem csak a tallózást lehet választani.. itt csak azt ajánlja fel, hogy a gépről tudok feltölteni..... jahj, biztos én vagyok a béna.. :S :D
de köszönöm szépen a segítséget, még próbálkozom :)

Andin said...

A rajz tökéletes lenne nyelvtanuláshoz is. A fotel mellett van a lámpa, az ablak mellett van egy polc... :)))
A párna egyszerűen nagyszerű.

Vívó-Aszódi Melinda said...

nagyon jó rajz! :)

lillaanya said...

Jajj, de tetszik!!! Én lemaradtam a pont-pont vesszőcskénél...:))))

schall eszter said...

JÓÓÓÓÓ!

Piroseper said...

Nekem nagyon-nagyon tetszik, de ezt már mondtam is! Azt hiszem, bele is szerettem! Remélem lesz folytatása! :)

toritextil said...

köszönööööm, Lányok :))))

Fércművek said...

Nagyon klassz ez a párna. :) igazán, nagyon tetszik!

Elza said...

klassz lett:)

toritextil said...

köszönöm szépen :))

Szilvia said...

Nekem is nagyon tetszik a párna!!! Szuper lett!

toritextil said...

köszi :)