Saturday 6 August 2011

Az Etsy és én

Néhány napja megejtettem az első etsys vásárlásom. Igaz, hónapokig érleltem (májusban regisztráltam..), de hát nálam így megy ez, aggodalmaskodom mindenen :) viszont most már csak azon kell izgulni, mindent jól csináltam-e, és megérkezik-e a csomag :)
És hát ma pedig eljutottam egy boltnyitásig...... még semmi nincs benne, de azért én olyan büszke vagyok magamra, h idáig is sikerült eljutnom.. :) (az angolom rémes, ettől még annyi önbizalmam sincs, amennyit másban más sikerült összekaparnom magamnak) És nagy-nagy köszönet jár a sok segítségért Kwanderának és a Húgomnak - Őket zaklattam legtöbbet :)

11 comments:

Vívó-Aszódi Melinda said...

Éljen! :P :)

Erika said...

Sok-sok vevőt kívánok neked ott is!!!

toritextil said...

köszönöööm :))

Lente Julcsi said...

Gratulálok és sok sikert hozzá!
Jó lesz,majd meglátod :)

azzaph said...

végre!!!!:) most nyaralok ha hazaértem feltétlen írok. puszi

frihanna said...

De jó! Gratulálok!
Én is hasonló gondolatokat forgatok magamban... Csak nem volt eddig bátorságom (pont az angol miatt, pedig biztos belejönnék) nekem se...
Sok sikert!!!!! :)

toritextil said...

köszi Lányok :))

Frihanna, igaza van Julcsinak, minél többet nézi az ember, annál érthetőbb, meg hát ott vannak a szótárak, meg én a ma reggeli 5 óra munka után (a kezdeteket még lassabban csiáltam :D ), az első termék feltöltése előtt rendeltem egy kis segítséget, visszaigazolásképp, h minden tűrhető (Hugim :) ), az megnyugtató, úgyhogy ha Neked is van vki, akkor élj vele :)

schall eszter said...

hajrá Viki, ha kérdésed van, nekem is írhatsz, hátha tudom rá a választ...:)

frihanna said...

Köszi Viki.
Még nem tudom, belevágok-e. :)

Bakarasz said...

HAJRÁ, HAJRÁ! Sok sikert!

toritextil said...

ó, Eszti, csak óvatosan az ilyen felajánlásokkal, mert még a végén szavadon foglak, és hát szegény Melinda bizonyíthatja, h elég rémes vagyok, mert mindig eszembe jut valami, amivel zavarom....... :S de köszi :)

Frihanna, én is sokáig gondolkoztam, nagyon sokáig, de ma már örülök, h tegnap megembereltem magam :)

Ági, köszönöm :))