Wednesday 10 August 2011

És még egy karkötő..

Ha kézműves vásár van Kanizsán, az én Anyukám mindig meglep engem csudagombokkal egy kedves keramikus nénitől :) Persze mivel egyedi gombokról van szó, nem 20 Ft, így mindig csak néhányat veszünk, ráadásul mindenből duplán kell, hogy egy mehessen a gyűjteménybe, egy meg alkotásra.. hát ilyen vagyok én, ilyen lökött.. :)

na de nem ez a lényeg, hanem, hogy ezek a gombocskáim már megvannak jó ideje, és nap mint nap elővettem, nézegettem őket, imádtam, de féltettem is őket elpazarolni, vártam, míg meglelem a tökéletes helyüket.. hát most megleltem - még ha nem is tökéletes :)
szóval gyöngyöket már gyűjtöttem a lila mellé, kékeket (nagyon szeretem ezt a színpárost), és varrni akartam hozzájuk valamit, majd pedig ékszerré kreálni az egészet. de ezt a pici lila gombot annyira szépnek látom, hogy mégiscsak középpontba akartam helyezni.. így hát madzagot szedtem elő, és összeállítottam egy karkötőt. Nem tudom, ennél jobb helyet találhattam-e volna neki, mégis érzem azt a különös, jóleső elégedettséget, szóval nagyon rossz talán nem lehet.. :)

Szóval kíváncsi vagyok, Ti mit szóltok, tetszik-e, ha tetszik, akkor hordanátok-e, vagy inkább csak tetszik és kész, milyen a színpáros, stb...? :)




A képeket nem bírom nagyíthatóan feltölteni, de itt azért megleshető.. :)

7 comments:

Susu said...

Nagyon szépek! :)
Én hordanám őket :)

Vegazus said...

Nekem is tetszik! Különösen a színei! :) De a lényeg úgyis az, hogy Te elégedett legyél vele. Ja és gratulálok az etsy treasury-hez! :)

Julcsi said...

Ó, tényleg szép gombok. És megtalálták méltó helyüket, nyugi!:)

Anna said...

gyönyörű színek,és hiába nincs a cuppantot füliken sem textil,ami rád a legjellemzőbb,az mégis te vagy,ez most annyira nem...

Pillus said...

Szerintem is jó lett:)

toritextil said...

Susu, örülök :))

Vegazus, köszönöm szépen :)))

Julcsi, köszönöm a megnyugtatást ;)

Anna, örülök az ellenvéleménynek is! kíváncsi vagyok, mások hogy látnak, mert én teljesen kaotikusnak még mindig, szóval én mindent magaménak érzek, mégsem jövök rá, mi az, ami alapján az emberek azt mondják, ez te vagy vagy ez nem te vagy.. mmint nem tudom elképzelni, milyen vagyok, milyenek a munkáim kívülről.. :)

köszi, Pillus!! :)

sesame said...

Kis aranyosak :) De én nem hordanám őket, mert nem bírok semmit elviselni a csuklómon.