Sunday 28 August 2011

Két füzetborító



Még őket mutatom, aztán mára elég lesz, nem traktálok senkit a sok bejegyzésemmel hirtelen :)

Ez a két borító készült még, az első az enyém lett, mert már rég szükségem lett volna egyre, és beleszerettem az összeválogatott anyagaim frissességébe, nagyon jól esett a szememnek :) biztos azért leginkább, mert akkor épp nagyon szenvedtem az allergiától :D (itt egy kérésbeszúrás: bárkinek bármiféle okosság eszébe jut, jöhet, mondja, mert nekem most minden info jól jön!! viszonylag friss allergiás vagyok, úgyhogy gyűjtöm a tapasztalatokat, de jobban örülnék tapasztaltabbaktól származó tanácsoknak :) ja, a parlagfűre vagyok amúgy)

A másik pedig szívecskés, hiszen az előző ilyen kis szerelmes elkelt már, most ugyan teljesen más anyagból, színvilágban, stílusban, de némileg pótoltam :) Gumis záródással. Bár tartok tőle, hogy esetleg elhasználódik a gumi, mégis praktikusabb, hiszen gyorsabban be lehet zárni.. Úgyhogy most viaskodok magammal, hogy a praktikum vagy a tartósság a hasznosabb tulajdonság, de azt hiszem, egy borító esetében, ami amúgy örök is lehet, inkább a tartósság, azaz a szalag. De azért persze lesz néha gumis is - az olyan megrögzött praktikusság-kedvelőknek, mint én :) (sajnos az én füzetem után jutott eszembe, hogy hát pont én vagyok az, akinek gumis kellene.. tipikus.. :/ :) )

2 comments:

Jandó said...

Gyönyörűek ezek a borítók,és minden nagyon tetszik, amiket most mutattál.:) A gumi/szalag dologgal teljesen igazad van, de én pl. nem bírnám kötözgetni mindig. Akkor inkább nyúljon ki egy idő után - valamit valamiért.;)

Allergia dologban meg nem sok jót mondhatok. Aki igazán allergiát, az szörnyen tud szenvedni tőle. Van több ismerősöm is, akinek egy idő után(évek múlva9 teljesen elmúlt, de az a kevesebb sajnos. Nekem egyre rosszabb, teljesen kész vagyok tőle. De azért ez is ritka. Ha már nagyon rossz, érdemes gyógyszert szedni, rendeset vagy homeósat, de ezekhez már dokira van szükség.

toritextil said...

köszönöm, Dóri :)
és az allergiás infokat is!! gyógyszerem van, tavaly elmentem dokihoz, adott, akkor rendberakott, most viszont úgy érzem, vajmi kevés.. persze lehet, enélkül még rosszabb lenne. mindenesetre jövőre megpróbálom gyógyszer nélkül. és remélem, egy idő után Neked is jobbra fordul mégis!