Friday, 10 May 2013

Fashion and Textile Museum

I attended at a workshop in London!! :) I was scared that I can't understand the teacher or the others, but I had just little problems :) And I visited my first exhibition here :)
So I spend the rest of my day in the Fashion and Textile Museum. Firstly I saw the Kaffe Fassett (web) exhibition. I show you a lot of pictures instead of a lot of speaking :)


Részt vettem egy workshopon Londonban!! :) Féltem, hogy nem értem a tanárt vagy a többieket, de csak egész kicsi problémáim akadtak végül :) És megnéztem az első kiállításom itt :)
Szóóval a napom nagy részét a londoni textilmúzeumban töltöttem. Először a Kaffe Fassett (web) kiállítást néztem meg. Mutatok képeket inkább sok szöveg helyett :)first photo when I entered
első kép, amikor beléptem
I liked the contrast between the colorful textiles and the black and white decoration :)
Tetszett a kontraszt a színes textilek és a fekete-fehér dekoráció közt :)

patterns :)
minták :)

Please Don't Touch, Please DO touch, Please Don't Touch :)
Ne érj hozzá, ÉRJ hozzá, Ne érj hozzá :)

I adore these pullovers
imádom ezeket a pulcsikat

via: internet

So the exhibition was really cool :) And we could watch two interviews with Kaffe Fassett!! It is fantastic that he speaks about colours and his inspiration!

Szóval a kiállítás szuper volt :) És 2 interjút is megnézhettünk az alkotóról!! Fantasztikus, ahogy beszél a színekről és az inspirálódásáról!
cool pouffes, aren't they? :)
klassz puffok, nem? :)
The workshop was not bad, but we didn't learn anything. We drew two dresses on manikins. The teacher was nice, and gave some advice, but I thought we can know new techniques. Even so I enjoyed the workshop too of course, just I wanted to know new things :)

A workshop maga nem volt rossz, de nem tanultunk semmit. Rajzoltunk két ruhát szabóbabán. A tanár aranyos volt, és adott néhány tanácsot, de én azt hittem, megismerhetünk több új technikát. Ennek ellenére persze én élveztem, csak új dolgokat akartam megismerni :)

this was the 'classroom' :)
ez volt az 'osztályterem' :)

this is my drawing during half an hour.. I haven't drawn since I graduated, and that was 3 years ago, so it has mistakes, but I'm happy that I could draw again :)
ez pedig az én fél órás rajzom.. Nem rajzoltam, mióta lediplomáztam, annak meg már 3 éve, szóval vannak hibái, de örülök, hogy újra rajzolhattam :)1 comment:

Berni :) said...

Nagyon szép lett a rajzod Viki, nekem állatira tetszik! :)