Monday, 22 March 2010

Az én szuperhétfőm :)

Hogy nekem milyen szuper napom volt :))) (na remélem, a napom főszereplői is így gondolják :) )

Pest felé utaztam Szegedre, hogy vásároljak, hogy eladjak, hogy találkozzam ismeretlen és ismerős ismerősökkel :)

Fényképező híján ma nem sok képpel tudok szolgálni, de amint a kezem ügyébe kerül (azaz hétvégén), lefotózok mindent :)Először Cilivel és Lilivel volt találkám, én nagyon jól éreztem magam.. :) Így ma enyém lett a Marokmalac :) Lilié pedig ez a kis béna hagymababaprototípuskettő :)) (az egykori Virágmanóra az otthoniakkal ráragasztottuk a Hagymababa nevet, így mivel varrógépközelben keveset vagyok, papír közelében viszont annál inkább, többnyire velük foglalkozom, na így van egy csomó hagymababa-tervem, de korántsem olyan egyszerű őket megvarrni, mint szeretném.. konkrétan Ő sem lett éppen olyan..... :D ) De azért szeretettel készült, és úgy tűnt, Lilinek is tetszik, mert mosolygott, mikor meglátta :)
ja és láttam kiscipőt, nagycipőt és egy Bolyet-féle sapit is Náluk :)Találkoztam ma Ringu-Barbival is, aki szépen zavarba is hozott, mert nem elég, hogy most Ő vásárolt tőlem (nekem már van egy gyönyörűséges nyakláncom Tőle :) ), még én kaptam ajándékot..... egy tök aranyos fülit, mert megy az övtáskámhoz, hát köszönöm szépen!! :)
(a fotót pótolom szombaton)


Óó, és a Gyöngyösbolt... hát az kihagyhatatlan volt..... ah, mennyi szépség....... :D
ja igen, itt lenne is egy kérdésem. A neten szerencsére találtam ilyen képet :) Na szóval ezt a kitűzőt mire lehet tűzni? Úgy értem, nagyon vastag, ki akarná kilyukasztani a ruháját ennyire? Mert hát nekem ez régóta nagyon tetszik, és most végre Pesten találtam is, úgyhogy vettem is, de tényleg nem tudom, nem szaggatja-e ki nagyon a ruhát..Továbbá egy kedves meskás vásárlómmal is összehoztunk egy találkát. Kívánságdobozban akadtam rá a kérésére, megvette, tetszett, és jött egy újabb rendelés, úgyhogy azt már személyesen adtam át :)
Ezt az övtásit varrtam Neki: (ami nem fekete, hanem baaaarnaaaa :D )

Ó, és a Pumpkin-lányok :) Annával és Anettel most már harmadszor találkoztam (ugye??), ami tök jó, mert már talán nem vagyunk annyira zavarban, mint először, már nem kell találgatni, hogy most azok ott Ők-e.. vagy neem?? :) Annáé lett egyébként egy cuppantott füli. ami csak azért érdekes, mert ez az egyetlen, amelyik kimaradt a múltkori kollázsból.. Mostanság valahogy nem tudok számolni.. de Tesóm sem :) Ugyanis 2-szer álltunk neki cuppantottságokat festeni, 2-szer 10-et terveztünk. Na ehhez képest, mikor a kollázst állítottam össze, 21 volt.. aztán meg ugye rájöttem, hogy még ez is kimaradt.... na ennyit rólunk.... :D (pedig matekból mindig jó voltam, ki érti ezt?! :) )
Nos hát sok beszédnek sok az alja megint, úgyhogy be is rekesztem magam, remélem, én sem okoztam csalódást senkinek, és köszönök MINDENKINEK MINDENT!!! :))

14 comments:

bolyet said...

Hú ez pörgött..SZUPER!
Azért van ez a sok-sok jó minden mert sok-sok szép mindent készítesz és kedvesen,lelkesen,optimistán tárod elénk!:-))
A kitűzőhöz nem tudok hozzászólni de kíváncsian várok én is!

Enci said...

de jó neked, hogy ilyen jó napod volt, ilyen sok kedves találkozó, jó lehetett :)
én Reycátót kaptam ilyen kitűzőt, én is féltem, hogy nagyon vastag, de amire eddig tűztem (2 vagy 3 pulcsi), azokban nem tett kárt :) nekem eddig pozitív benyomásom van róla, bár nem biztos, hogy minden anyaggal így viselkedik... :)
várom a fényképes kiegészítést is, biztos nagyon szép dolgokat kaptál! :)

Julcsi said...

Van ám lendület :o)))

BCili said...

Nagyon örültem, hogy találkoztunk annyi levelezés után személyesen is!

toritextil said...

Bolyet, nagyon köszönöm a kedves hozzászólásod, úgy örülök, ha így látod :)

Enci, köszi, hogy írtál a kitűzőről, akkor bízom benne, hogy jó lesz :)

Julcsi, néha már kezdem azt hinni, hogy cikiztek.. :)

Cili, akkor jó :)

Jutus said...

Hány órából állt a tegnapi napod?:))Pörögtél rendesen!!!:DDD

Anett said...

Hát én is örültem ám neked a kb fél pillanat erejéig. :) Mondjuk tovább is örültem volna, lévén hogy két órát vártam Annára,h na akkor találkozunk veled, de mivel későn jött ki,a busz meg indul, hát elég érdekesen jött össze. :S
Ja amugy a kitűző... hát nekem van egy olyanom,mert nagyon tetszett, de eszement nagy lukat csinál mindenre... úgyhogy általában vagy max táskára teszem, vagy egy zsebre akasztom rá. De nem szeretem, és pont most készülök leszedni róla a rajta függőt,és megcsinálni fülbevalónak.... pedig jól néz ki. - nemértem mért nem vékonyabb....

toritextil said...

Jutus, hát nem volt rövid napom, az tuti.. :D
7 órakor indultam el otthonról, és 7 után kicsivel értem Szegeden ismét zárt helyre :)

Anett, kár, hogy sietned kellett, mert meg akartam volna kuksizni a hajad, baromi jól nézett ki!! :)
óóó, kár.. tényleg nem értem, miért nem csinálják vékonyabbra.. vagy lehet, hogy amelyik drágább volt, az vékonyabb is?! nem emlékszem.. de annyival meg nem került többe, hogy ennyivel jobb legyen.. na mindegy, valamire azért csak feltűzöm :))

Bejus said...

De jó!!! :) Én is akarooook talizni Veled meg Barbival is meg mindenkivel! :)))

toritextil said...

:)) na csak összehozunk egyszer egy ilyen blogos-meskás banzájt :)

anna said...

én is örültem:) mindennek, ez a fülbevaló élőben még szebb:) a gombokról nem is beszélve:)
jajj és ez a hagymababa, nagyon cuki:) meg a neve is:)

Anett said...

háhá :) köszi, kb egy 30 másodperces művelet az a "frizura" :)
de amugy sztem a drágább kitűző sem vékonyabb.:s

Ja meg anna fülije nagyon jóóó! :)

toritextil said...

Anna, örülök, ha élőben még jobban tetszik, én ugyanolyannak látom képen is.. :)
ó, és Anyukám úgy, de úgy meglepődött!! :) és bár még nem látta, üzeni, hogy nagyon örül :))

Anett, akkor meg még jobb a 'frizura' :))
örülök, ha Neked is tetszik :)

anna said...

Azért látod ugyanolyannak, mert te láttad élőben majd képen..én meg láttam képen, lecsaptam rá, majd már csak derengett, hogy hogy néz ki:) és eme várakozást múlta felül:):):)

és örülök, hogy örül:)