Friday 7 May 2010

Új kiskutya :)

Gondolom, talán többen emlékeztek még Bercire. Közel 3 hónappal a távozása után új jövevény érkezett, egy újabb tünemény :)) Tudom, ezek a dolgok nem tartoznak feltétlenül ide, de nekem fontosak egyrészt, másrészt pedig úgy gondolom, az állatokat a legtöbben szeretik, tehát annyira unalmas téma nem lehet :)

Nos, íme: Beki (a névválasztás hosszú história, és az sem biztos, hogy Apukámék így gondolták leírva, de végülis úgysem ez a lényeg, hanem, hogy kislány), a 12 hetes amerikai staffordshire terrier. Felnőtt korára brutál kinézete lesz, egyelőre el sem tudom hinni, hogy hogy át fog alakulni. De elképesztően aranyos :))















Csak még fél óra igen aktív hancúrozás után másfél órát alszik, de úgy, hogy én ilyet még nem láttam.. Egyszerűen lehetetlen felébreszteni.. emelgettük, gyömöszöltük, de semmi... ja de, néha megmozdult a szemhéja :D Apa áttette a napról az árnyékba, nehogy napszúrást kapjon, de erre sem ébredt fel.. mondom, tünemény :))
















Természetesen Liza sem maradhat ki, az okos, nyugodt felnőtt :))
















És hát próbáltam lefotózni őket együtt is, de ennyi kerekedett ki a dologból :)) ráadásul amennyi eszem volt, jól beálltam, azán persze észbekaptam, de addigra meg már nem tudtam éles képet készíteni az izgő-mozgókákról, így az árnyékom most látszik a fotón.. remek.. :)















És ami még fontos: tegnap Pesten jártam, bár sajnos nem sok időt töltöttem ott, csak gyorsan átadtam Pipacsbimbónak a nyereményét és Maciangyalnak a legnagyobb szőrmókot, no meg persze vásároltam megint, csak most nem csak a Gyöngyösboltban, hanem a Gyöngyházban is, jó kis nap volt, na :)))

7 comments:

Cirelin said...

Nagyon aranyos kis kutyi, biztos sok örömet fog okozni. :)

Nasi said...

Nagyon édes ez a kutya :) Én is imádom őket, sajnos nekünk az összes kutyánk elpusztult, és most egy ideig biztos nem lesz, de nagyon szeretnék :)

toritextil said...

igen, én is azt hiszem, hogy sok öröm lesz benne :) én ugyan csak hetente egyszer látom Őket, de annyira hozzám is nőnek, hogy Berci után elhatároztam, nekem inkább nem lesz kutyám sosem, mert az elvesztése még így is annyira fájdalmas.. de most egy ilyen kis csöppségnek meg nem lehet ellenállni..... :))

Elza said...

nagyon aranyos a kis pocok:)...egyébként szerintem így pont,hogy tán könnyebb lesz,másik kutyával.

no,nálam meg tegnap derült ki,hogy a macskám kismami,izgatottan várjuk a kistücsköket:)

toritextil said...

jó volna, ha picit tovább maradnának kicsik szerintem :)

LNóri said...

Hát ez egy tünemény
:) és hogy arra sem ébredt fel, hogy az árnyékba átszállította apukád...hát ez nem semmi :):):)
Jót mosolyogtam rajta
A nagy is cuki

toritextil said...

:)) és ehhez még vegyük hozzá, hogy a világ legerősebb kutyája lesz belőle... belőle??? aki ilyen kis kajla meg lökött meg lusta?! :))))
láttam, Neked is van kutyád, Ő is cuki :) mind cukik, azt hiszem, akik nagy szeretettel vannak nevelve, már 1-1 kép alapján is olyan bájosak :)