Friday 11 June 2010

2 ajándék nekem, 1 rendelés másnak

Cilitől kaptam anyagokat :)) imádom őket, köszönöm szépen!!!!!!!!! :)))))

És a postaládában 2 csomag is volt ma, képzeljétek. A másik Elzától jött. Nagyon meglepődtem, kicsit mérges is vagyok, mert én ezt most hogyan viszonozhatnám, mikor leszel itthon legközelebb?? de én most nagyon örülök is :)))) Köszönöm szépen itt is!!!!! :)))

És egy rendelésre készült medálocska :)

7 comments:

Anett said...

látom Elza szeretetcsomagjai körbe járják a Mo-t és mindenkinek nagy örömet okoznak. :)) ilyen csajt... :D

toritextil said...

hát igen, hihetetlen... :))

kinga said...

az elzás csomagnál egy kicsit közreműködtem :)
szépeket kaptál!

Elza said...

hitetlen,inkább:) de aranyosak vagytok ám,nagy az örvendezés,meg amúgyis csudajó napom volt,plusz még ezek a megjegyzések:))

ááá Kinga,direkt nem akartalak felfedni,itt is köszönöm a segítséget:)

Viki,a levelet a sok feleslegessel együtt véletlen kitöröltem,de olvastam,nem kell meghálálnod semmivel,igazán nem azért volt:)
a húgodnak pedig tudok még küldeni,ha szeretné,van még,és árválkodnak,mert sokan vannak,és nem jut ki mindenkinek egy nap fülemben lakás. csak elkészültek,színesek,vidámkodtam velük.

igen,jobban vagyok,igazából nagy vagyok már hozzá,hogy túlságosan belémfúrodjon a dolog,szóval minden megy rendesen,de köszönöm a kérdést:)

hordjátok egészséggel:)

toritextil said...

na Kinga, Rád aztán nem gondoltam :) azt gyanítottam, hogy Anettnek nincs meg, akkor biztos Annától, de ennyi, több tippem nem volt.. :) persze köszi a közreműködést :))

Elza, Te meg hagytad volna, hogy 'ilyen bizonyatalansgban lebegjek, kételyek közt', nem árultad volna el a segítséged kilétét??? neee, még jó, hogy Kinga ideírta :))
És gondolom, hogy nem azért volt, de nekem olyan örömet szereztél, hogy ezt viszonozni akarom :) ha nem mondod meg, mivel, hát majd kiokkumulálom (csak még egy pár hét múlva.. :S)
és mi, Húgomnak? dehogyis, DEHOGYIS!! neeeem, Ő nagyon örült ennek az egynek!! köszöni :)
és örülök, hogy rendben vagy!!!

Elza said...

nekem akkor sikerült már a pumpkinra tévednek,amikor Anna már kiszállt,így vele nem vagyok kapcsolatban:) viszont itt anno olvastam,hogy kaptál meglepetést Kingától,így mondom,neki biztosan megvan a címed,és én,a borzasztó nőszemély elkértem:)

nem mondok én ugyan semmit,nem kell viszonoznod,nekem bőven jó érzés az,ha tetszik:))

a címemet pedig úgysem tudod,szóval hihi:D

azért aranyos vagy,hogy a húgodnak dehogyis:D:D
majd egyszer váratlanul meg lesz lepve. mondjuk ha felvették az oskolába. bár csak itt szoktam olvasni róla,de hát hol számít az,ugyan:)

aztán majd ha legközelebb otthon leszek,még megy pár emberkének csakúgy szeretetcsomag,csak össze kell kuncsorognom a címeket előbb:D

és köszönöm,aranyos vagy:)

(jegyzem meg,ha mégegyszer megköszönöd,holott egyszer sem kellett volna,lesz nemulass:D)

toritextil said...

jaja, nagyon cseles voltál, hogy nem írtál feladót... :)

és nagyon kedves vagy, és oké nem köszönöm meg, és Húgomnak tényleg ne küldj szeretetcsomagot (meg sem érdemli a disznó, hiszen Ő pl nem is kommentel.. :) )