Monday, 7 June 2010

Valami új :)

Egy kis újdonság :) Már egy ideje beszereztem fototranszfer fóliát (remélem, hogy így hívják..), és bár nagyon szerettem volna kipróbálni, félretettem. De most Cili utazása miatt aktuális lett, szóval íme:


A napokban még mutatok ezzel a technikával kapcsolatban valamit, csak még nem sikerült lefotóznom, aztán meg már muszáj újra tanulnom. És utána végre jöhetnek megint a rendelések. (mármint nem kérni szeretnék újakat, hanem foglalkozni az eddigiekkel :) )

14 comments:

batorba said...

Egy buta kérdés!!? Mi ez a fototranszfer fólia??? És honnan lehet beszerezni???:-))) Ha elárulod??:-)))
Én egy olyan anyagot ( papirra van rákasirozva...gondolom) tudtam beszerezni, amire lehet nyomtatni, de nem felvasalható, hanem utána felvarrható. A4-es méretben rendelhető és 250,- Ft-ba kerül.Ha kell megadom a cimet!!!
És kívánok szép napot neked!

DoRcY said...

Annyira klassz, szerintem ebben sok lehetőség van :)

H. Mária said...

Nekem is az a kérdésem, hogy mi is ez valójában? És mire használható? :)

toritextil said...

ez olyan speckó papír, amiről nyomtatás után fel lehet vasalni a mintát az anyagra. csak ezek szerint drágább, mint a Tiéd, mert kb 2-szer annyiba kerül. Írószerben legalábbis.. Biztos lehet máshol is, de gondolom, csak rendelni, az meg, hogy megérje, nem 2 darabot kellene. Én viszont csak kipróbálni akartam (eddig :) ), így a boltban, 4-et összecsomagolva vehettem. (csak sajnos volt hozzá még vmi felvasalható strassz is, így 2000-nél is többet fizettem.. :/ )

és persze, a címet szívesen elkérném, ha lehet :)

köszi, Dóri, szerintem is :))

toritextil said...

na bocsi, közben pont írtam.. de akkor kiderült minden, ugye? :)
mmint, hogy mire használható? hát a csomagolás szerint pólóra vasalható mintának.. gondolom, nagyjából ugyanazt tudja, mint amit iylen üzletben lehet csináltatni..
de kérdezz még nyugodtam, ha vmit nem világosan írok :)

BCili said...

Viki nagyon nagyon köszönöm az ajándékot és a csatolt levelet is! kincs nekem mind a kettő!

Transzferfóliáról annyit hogy az intersparban is árulják :) szintén 4et 2000ért.

toritextil said...

intersparban?? óóó, hát ezt jó tudni :))

és örülök, ha örültél :)

batorba said...

http://bolthely.hu/kreativbolt_kisker/id/15162_Nyomtathato_textil_A4

Innen lehet rendelni a felvarrós nyomtataható textilt,én mást is szoktam, mert sok minden jó árban van és korrektül küldik és gyorsan.:-)))

Pl.: Zsugorka fólia ( amiből gombokat (is) lehet késziteni, messzemenően náluk van a legjobb árban. Vagy Origami papirok!!!OHHHH! Rendelni kellene megint.:-))))

kinga said...

basszusbasszuuus. ilyet majd szeretnék :)
(ilyet is)
de majd csak novemberben lesz esedékes, remélem addig nem felejtem el :)

toritextil said...

köszönöm az oldaltippet, el is bóklásztam rajta egy ideig... bár ne tettem volna, most megint megrohamozták az ötletek a fejem :))

Kinga, mmint olyat, amire a Te ékszereidet nyomtatom? és mi lesz novemberben? vagy valami Balázsos.. vagy rosszul számolok? ;)

Reyca said...

Évekkel ezelőtt vettünk ilyen fóliát és pólóra készítettünk mintát. Nos, azt azért nem ajánlom, mert a leggyengébb mosásból sem bír ki sokat... :-/

toritextil said...

igen, igen, nekem még a "gyárilag" így festett pólóm sem bírta... úgyhogy csak ékszerre, max neszesszerre fog ilyen kerülni :)

Bejus said...

Nagyon szuper szerintem, sok mindent eltudnék képzelni rajta. :)

toritextil said...

köszi Bejus :)