Friday 3 September 2010

Csupa rózsaszínes :)








8 comments:

Bakarasz said...

Az a kitűző nagyon szép darab! Biztos valami régi textil az éke, ugye? Legalábbis úgy látszik, persze, lehet, hogy vadiúj. :)

Unknown said...

jaj, ezek gyönyörűségesek! szeretem a rózsaszínt :) mindbe szerelmes vagyok!
jáj, Viki, az összes kitűződet akarom! mind annyira szépek és különlegesek! Neked pedig szükséged van valakire, aki új emberek között is reklámoz, nemigaz? ;) :D najó, bocsi, tudom, hogy nem nyúlhatom le őket a fizető vevők elől.. :D

sesame said...

Úgy látom romantikus hangulatod van! A kitűző nálam is az abszolút kedvenc :)
Majd ha mész a wampra, feltétlenül reklámozd előtte pár nappal megint,nehogy kimenjen a fejemből!! :)

toritextil said...

Bakarasz, vadiúj :)) de olyan gyönyörűséges..... és már alig van belőle.... :/ amúgy még Kwanderától kaptam, mikor egy lakástextilüzletből maradtak Neki olyan anyagos kis mintakönyvek, na és abból egy nekem jutott, abban volt ez a gyönyörűség :))

Fanni, hehe, úgy imádlak, mikor ilyen kis lelkes vagy :)) most még meggondolhatod, hogy biztosan a feketét hagyjam-e meg Neked vagy ezt a kör alakút! (az ovális rendelés volt) ;) (info a Többieknek: szülinapja lesz ám, csak azért :) )

Sesame, nem, csak úgy volt könnyű dolgozni, ha ritkán cserélek cérnát :D nem, egyébként tényleg kicsit romantikus hangulatban vagyok :)
reklámozom :))

DoRcY said...

Jaj a rózsaszínt én is imádom, az a kitűző most különösen elvarázsolt... lájk (L) :D

Erika said...

Imádni való egytől-egyig! Olyan amilyenek lennie kell, Toritextil-esek.

Ez az ovális kitűző nagyom bejön nálam!

Esthi said...

Csak ismételni tudom a többieket. A kitűző annyira szép, nagyon tetszik. El tudnám képzelni a téli elegáns kabátomon.:))) Meg az utolsó előtti tartó... csupa gyönyörűséget alkottál! :)))

toritextil said...

huhúúú, de aranyosak vagytok, úgy örülök, hogy így tetszenek Nektek :)))