Sunday 5 September 2010

Kéne egy kis segítség..

Nincs tippetek, hol lehet Pesten ilyen bogyós láncot szerezni?? A lényeg, hogy ilyen sötét, feketés legyen! Azt tudom, hogy az Üllői úti gyöngyösboltban világosat lehet venni, de én ilyet szeretnék.. azt hiszem amúgy, ezt is ott vettem, de nem vagyok benne biztos..
léééégysziiii, segítseteeeeek!!!!!! :))))

10 comments:

anna said...

a Blahán a Gyöngyösházban nézted? esetleg ott...meg én is az üllői utat mondtam volna, de az is olyan, hogy egyszer van egyszer nincs, úgyhogy még lehet hogy lesz megint:)

Mina said...

Emlékeim szerint én is csak az Üllői úton láttam ilyet, de igen, csak világosban, ilyen színűben nem. Talán a Blahán lévő Gyöngyösboltban még nézd meg, ott is szoktak láncok lenni.

Hosszú-Bardócz Éva said...

Világosban mikor láttatok ilyet az Üllőin??Nekem nagyon kéne világos,de ezer éve nem láttam már ott..

toritextil said...

oké, köszönöm, a Blahán ma mindenképp megnézem, remélem, Nektek van igazatok, mert nekem egyáltalán nem rémlik, hogy ott láttam volna.. de hátha :))

Évi, én eddig még szinte mindig láttam világosat (ezüstös), nemrég is vettem (néhány hete)
Színeset nem láttam, csak egyszer.

Unknown said...

A témához nem tudok hozzászólni, mert nem láttam még ilyen láncot, de ellenben el kell mondanom, hogy ez a nyaklánc állati jó lett! Imádom!!!:-)) Bocsika, Viki, de nem tudtam ellenállni és a nem beleszólni...:-)

toritextil said...

köszönöm, Marcsi, nagyon-nagyon :))))

lillaanya said...

Hát, körbenéztem az általam ismert webshopokban, de nem láttam sehol (én ugye boltba nem nagyon jutok el)...Ha hnap sétálunk, még egy helyen megnézem, hátha...

toritextil said...

köszi, Dóri!!!

lillaanya said...

Nem nyert... :( Sajnálom...

toritextil said...

azért nagyon köszi!!