Saturday, 28 May 2011

Most egy csini ruha, nem bohém :)

Lehet, hogy Fanni ezért letépi a fejem (nem bírja, ha látszik az arca), de megéri a kockázatot, mert meg akarom mutatni ezt a rucit, mármint a mályvát :) Tesóm rendelte, egy képen látta, tehát az ötlet nem saját, de a szabásminta igen, Anyukám szánta rá magát :) Ballagáson voltunk amúgy, a képek ott készültek. Ja és a szemfülesek kiszúrhatják Gerdushi csatját Fanni hajában :)

2 comments:

Anna said...

kedves Viki!

nem értem,nektek Rodek lányoknak mi bajotok van:) érthetetlen számomra,hogy nem szeretitek magatokat fotón látni,pedig szépek vagytok,igazi,természetesek,manírók és 5 tonna smink nélkül
kegyedet is láttam már a WAMP-on nemegyszer élőben,amikor csatangoltam,szóval értetlenül állok ezelőtt,és a szokásos furi fejem/nyomi fejem/vállalhatatlan fejem megnevezések előtt:) az a baj,hogy idióta ideálok vannak a lányok elé állítva,porcelánbőrrel,különleges hajszínnel,hónaljból induló lábakkal,és satöbbi...hidd el nekem,az,hogy nem vagy esetleg ilyen,és nem emelkedsz ki a nagy átlagból,nem jelenti azt,hogy nem vagy különleges,hogy nem vagy szép:) mert az vagy,azok vagytok,főleg,amikor mosolyogtok,és ez a munkáidról is elmondható,szóval fel a fejjel,és sutbadobni azt az önbizalomhiányt,oknélkül van az ott:)
minden jót nektek,és jó munkát:)

üdv:Anna

toritextil said...

kedves Anna! hát Te meg ki vagy, és miért vagy ilyen kedves?? merthogy ez nagyon aranyos Tőled :)) viszont tisztában vagyok a hátrányaimmal, ezért az önbizalomhiány.. persze nagyjából az erényeimmel is, de az nem elég ezt ellensúlyozni :)
legközelebb viszont gyere oda hozzám, ha van kedved, mindig örülök Mindenkinek, a kedves ismerősöknek is, akiket addig csak az internetről ismertem!! :)