Monday 1 March 2010

Sárga bejegyzés :))

Ha már úgyis sütöget a napocska, itt az ideje, hogy megmutassam a sárga dolgaim :)) persze ez az ötlet csak a képek feltöltése után fogant meg a fejemben, akkor vettem észre, hogy a bejegyzésbe szánt képek mindengyikén a sárga vagy a narancs dominál :)

Megmutatom a legkedvesebb ajándékaim némelyikét.

A hétvégén elkészült a hőn áhított spulnitartóm :))) Házigyártmány ám, a Barátom készítette nekem, ugye milyen szééép?! :))))
Ha pedig már ilyesmit akartam megmutatni, eszembe jutott az Apukámtól még a múlt Karácsonyra kapott szabóolló (toritextil-felirattal - ha nem lenne kivehető) :)) és az Anyukám által készített tűpárna :))

És akkor egy kis virág is :) ez is Tőle, a nárcisz a kedvencem :)) (na azt nem tudom, miért kaptam, mert annyira azért nem érdemeltem meg szerintem, de ha Ő úgy gondolta.... :) )


Hamarosan jövök még ezzel-azzal, de most ritkulni fognak a bejegyzések, mert nagyon közel a vééég......... Szóval a diploma és ami ezzel jár... :S

9 comments:

Timi said...

Kellemesen tavasziasra sikerült a bejegyzés. A virágot tuti megérdemelted, főleg ha "Ő" úgy gondolta. :)

Ismerős a véghajrá érzés. Egy évvel ezelőtt két szakdolgozatot írtam. De ne aggódj, biztosan meglesz (meg hát mire jók az utolsó percek...). :D

bolyet said...

Hú de kedves a Kedves!!Csodás a nárciszod én is nagyon szeretem!Meg a krókuszt,az ibolyát a tulipánt tavaszt a tavaszt!!!:-))
A spulnitartód meg szuper!Hát igen egy aranyos Kedves...!

Jutus said...

Hmmm...Az a spulnitartó,olyan nekem is jó lenne!!!Ha nem gond én is csináltatok a párommal!!!:DDD

Fércművek said...

Az ollótól beájultam. :)

toritextil said...

Sziasztok, Lányok! Köszi mindenféléket :))
akkor hát hajrá tavasz!! :) (és persze hajrá Jutus Párja :) )

eszterda said...

Jaj, de jó lett a cérnatartód! Én még csak áhítozom ilyenre! Használd egészséggel, és aztán gyakran pótold a fogyó spulnikat!!!
Jó munkát!

toritextil said...

köszi, Eszter :))
biztosan tud valaki ilyet csinálni a környezetedben, nem?

Barbara said...

Micsoda kreatív család! :) A spulnitartó nagyon ötletes és még jól is mutat ezzel a sok színnel! A rövidárusnál is mindig rágerjedek a színskálákra.. :)

toritextil said...

köszönjük :) spulnitartót egyébként sok helyen láttam már, kerestem, azokból terveztük össze, szóval nem saját ötlet
én is imádom a színkavalkádot :))