Wednesday 10 March 2010

Újabb adag "cuppantások" :)

Húgommal ügyködtünk a hétvégén, egyedül most rájuk sem lett volna időm. Ők most kevésbé színesek (főként festékhiány miatt..... :/ :) és mert rendelést kaptunk feketére, ami ugye nálam nem túl gyakori ), de hamarosan jönnek a sárgááák :)) (sárga festéket vettem tegnap. azért csak egy színt, mert iszonyú drága.... :/ :) ) Na szóval, nem tudom, mások mennyire szívesen viselnek sárgát, én nagyon :) Ha csak belekeverhetek egy kis sárga festéket valami más színbe, már akkor boldog vagyok :) (amúgy egy kis sárga csodákra képes, nagyon klönleges színeket lehet vele keverni)


















És együtt a "régiekkel"












Nem is csináltam olyan rossz fotókat, ugye? :)


Egy kérdés: Ti a lencse vagy a bogyó alakúakkal szimpatizáltok inkább? (nem konkrétan az én fülijeimnél, hanem úgy általában)

16 comments:

gerdushi said...

óóó, nagyon szépek!!! :)

Lente Julcsi said...

Jó kis családi móka lehetett :o)
Én a bogyót szeretem.

Jandó said...

Nagyon jók lettek az újak, és a képek is. Együtt meg már egész kollekció. :) Eddig a bogyó tetszett jobban, de ahogy nézegettem őket, most a lencse.

toritextil said...

Köszi, Gerdushi :)

Kösz, Julcsi, 1 pont a bogyónak :)

Szia Jandó! :)) 1 pont pedig a lencsének (bár azt hiszem, 2, mert az én szívecském feléjük húz. talán.. de mindet szeretem :) még a feketét is :)) na még megkérdezem Húgomat is mint társalkotót :) )

Unknown said...

hmm, nem is tudom..
szeretem én mindkettőt az össze színben :) (nem hittem volna, hogy képes vagyok olyat alkotni, ami nekem is tetszik..:D)

talán a bogyó. az valahogy finomabb, és én pont azt szeretem bennük, hogy olyan bájossá, különlegessé teszik az arcot :)
de a lencsét is szeretem, az meg bohém, és talán ritkább - és ezáltal egyedibb -, mint a bogyó :)

hát, tényleg nem tudom :D

köszi a véleményeket :)
Julcsi, vaóban jó móka volt, bár Viki lehet, nem így vélekedik, ugyanis állandóan zaklattam a kérdéseimmel.. :$ bocsi :D

Ili said...

Nagyon szépek! Én is a bogyót szeretem jobban. És a sárga meg a zöld is a kedvencem!

kinga said...

sárgaaaa <3 :) imádom a napsárgát!
csomó sárgám van... pulcsi, füli.....
nem tudom. rengeteg fülim van. felmértem, vannak korongok és bogyeszok is, annyira különböznek, hogy nem tudnék választani. mondjuk az én-bagoly bogyesz más, mint a nemez bogyesz vagy a tűzzománc korong, vagy a PEZ korong... :)))

toritextil said...

Szija Fanni :)) szeretem, hogy nem hazudtolod meg Magad sosem, és sokat jár a kis szád :) (és most nehogy megsértődj, tényleg szeretem!!!! becsszó!)
és nem vélekedem máshogy, szeretek Veled dolgozni, csak néha egy egész kicsikét kiidegeljük egymást, de azért végül mindig jó móka :))

Köszönöm, Ili! Akkor most már a Te szavazatoddal és Húgoméval együtt a bogyó vezet 3:2-re (ha jól számolom.. ma délután 4-ig elszámolni is kemény feladat volt, de ez egy másik történet :) )

szia Kinga! örülök, hogy Te is sárga-imádó vagy :) már csak az a gond, hogy sajnos nem A tökéletes sárgát vettem meg, mert A sárga másfélszer annyiba került, mint ez. No de majd meglátjuk.. és ha nem tudjuk kihozni belőle azt, amit szeretnék, akkor megtanulom a leckét.. :/ :)
viszont a PEZ korongnál elvesztettem a fonalat.. ??

bolyet said...

Én meg a lila lencsére szavazok!!:-))Nagyon szép az összes!Ja és én is lenni sárga rajongó/is/!

Anonymous said...

Nekem a türkiz és a lila lencse a kedvenceeem!!! : ) Úgyhogy lencse:D
Nóri

Bejus said...

Nagyon szupik!!! Tavaszra mindenképpen beszereznék tőled egyet, csak még nem tudom milyen színben! :)

Bejus said...

Jajj ami lemearadt nekem a lencse talán?! De nem tudok választani, tudod! ;)

eszterda said...

hát én nem is tudom! A fülik nagyon szépek!

toritextil said...

Szia Bolyet, köszönöm :)) húú, ha már ennyi sárga-rajongó van itt, remélem, nem okozok majd csalódást a sárga fülikkel..

köszi, Nóri :) na akkor átvette a vezetést a lencse, 4:3 :)
(ma vettem kockát is, gondoltam, egy próbát megér :D)

Bejus, örülök, ha ennyire tetszenek, és akkor igyekszem telepatikusan eltalálni, milyen színre vágysz ;)

Köszönöm, Eszter :)

pogácsa pajti said...

Nagyon jók!! Nem lenne könnyű választani! :) Elgondolkodtam,hogy lencse vagy sem... nemtudom, többnyire lapos fülbevalóim vannak, de a tieid közt pont mind a bogyós tetszenek. :)

toritextil said...

köszi :))