Tuesday 8 June 2010

Az én gombjaim

Még mielőtt valamiféle félreértésbe keverednék, nem, nem szándékozom most aztán én is gombolásba kezdeni , csakis ugyanannyira használom a behúzott gombokat, amennyire eddig, azaz valóban gombként.
Viszooont a fólián lévő kisebb helyeket még ki kellet töltenem, nehogy kárbavesszen ez a drága anyag :) és akkor készítenem kellett valami logósat. A behúzott gombot pedig imádom. Hát így lettek logós behúzott rajzszögeim :))) (meg hűtőmágnesek, de azok nem is logósok, csak még őket nem lehet mutatnom :) )


13 comments:

gerdushi said...

juuuuuuujjj ezek nagyonjóók.... :)
be kell nekem is szereznem egy gombhúzót, vagy hogy hívják, imádomagombokat. :)

toritextil said...

köszi :))))

nekem sajnos nincs sajátom, mert baromi drága, viszont nálunk kb 50 Ft-ért húzzák be a legnagyobb méretet!!

DoRcY said...

Nagyon cukik! Én is meglepődtem már egyszer, hogy milyen drága egy ilyen behúzó berendezés. Brutál :S

kinga said...

úúúúúaztaa. ilyen vikigombot lehet valahonnan szerezni? hmhmhm? vagy nagyon limitált a széria? :) nagyon szeretnék :) még nem tudom, milyen formában tetszene, de úúú. nagyon klassz!
egyébként ne aggódj, a tori minta miatt ez annyira egyedi, hogy szerintem a judit mellett nem számítasz konkurenciának ;) legalábbis én nem gondolom...

toritextil said...

úgy örülök, hogy tetszik Nektek :)

Kinga, naná, hogy kaphatsz :)
most épp van még egy gombom, aminek nem vágtam le a hátulját, és egy amit elfelejtettem behúzatni, de lesz is még, mert ennyi rajzszög nekem nem lesz elég :D
nem is akarok versenyezni, nem fogok gyűrűt készíteni, vagy akármi olyat. csakis varrom őket. maximum, ha reklámterméket készítenék, lehet, hogy ragasztanék rájuk kitűzőalapot és azt adnám ajándékba vásárlásoknál.. mmm de szép ötlet, kár hogy ott még nem tartok - mármint nemhiszem, hogy az én logós kitűzőimmel akarnátok szaladgálni, inkább csak azért, mert szép a virágom, és aki nem ismeri, az úgysem tudja, hogy ez tul.képp egy logó - na jól kifejtettem ezt most, mi?! :))

kinga said...

én töredelmesen bevallom, hogy azért viselném, mert tetszik a virág :)
de kitűző és gyűrűm már annyi van. hmmm. szóval nem tudom, milyen formában lenne igazán jó :) Lehet, hogy egy sima fehér pólóra felvarrva...
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de vgülis ezek mint a rendes gombok, moshatóak, ugye?

Lente Julcsi said...

Tyűű,nagyon helyesek!!

Anna said...

de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)

Jandó said...

Hú, nagyon-nagyon jók! És milyen remek ötlet.Egyedi is, szép is, Vikis is. Szivesen hordanék egyet a virág és logód miatt is, ha arról lenne szó. :)))

toritextil said...

köszönöm Mindenkinek a tetszésnyilvánítást :))

hát Kinga, nem tudom.. én Tamástól kaptam egy pólót, amit rendesen, olyan helyen csináltatott, és az első mosás után úgy kifakult, hogy mondtam, többet sosem mosom... :/ :)
szóval direkt ezért nem is varrok ilyen anyagot táskára, mmint amit én nyomtatok.. csak olyanra, amit nem kell mosni. persze, a gomb maga mosható, csak a színe sztem kifakulna

Anett said...

uh. nagyon szuperül néz ki!

Unknown said...

Én csak most találtam ide...és nagyon teccc ez a gomb!!:-))))))

toritextil said...

örülök nagyon :))