Friday 4 June 2010

'Pótpotyapéntek'

Úgy sejtem, ilyesmi még nem sok mindenkivel történt, velem persze igen: a potyapéntekes nyertesem nem jelentkezett az övtáskáért........ A szabály szerint 1 hete lett volna rá, valójában 2 hetet adtunk neki, majd Zsuzsival megbeszéltük, hogy akkor most kerüljön újra kisorsolásra - csak itt, az én blogomon.
Remélem, tetszik még sokatoknak, és most már nagyon szeretném, ha olyasvalakihez kerülne, aki nagyon tud neki örülni :) Szóval újrasorsolás 1 hét múlva, dél körül, azaz 11-én 12 órakor.
Reklámozni sem kell, semmi feltétele nincs, azon kívül, hogy aki jelentkezik, az nagyon akarja, légyszi - akár magának, akár testvérnek, barátnőnek, akárkinek.....!! Hogy ne járjak így még egyszer..

81 comments:

Timi said...

Én nagyon örülnék itt is! :)

Lente Julcsi said...

Én is nagyon örülnék neki,és hordanám is örömmel,az biztos !!!

Enci said...

én is szeretném, nagyon szívesen birtokolnék egy ilyen kis aranyos tasit, pedig nem is vagyok kimondottan övtáskás... :D

Erzsébet said...

Én nagyon szeretném!!!

N. said...

Hogy lehet, hogy valaki megnyer egy ilyen szuper kistáskát és nem keresi? Én nagyon szeretném!! :o)

bubble said...

Én is nagyon szeretném :)

Anna said...

Én is versenybe szállnék érte :), nagyon bejön ez a kék szín. Nem is értem, hgoy lehet, hogy nem jelentkeztek érte :S

soli said...

Én már a múltkor is nagyon szerettem volna! Egész csalódott voltam, hogy nem én nyertem meg. Hátha most!

Barbara said...

A múltkor is beleszerettem ebbe az övtáskába, de akkor lemaradtam egy nappal a játékról. Most akkor van esélyem nekem is megnyerni :) muhaha :)

Monaline said...

Ebből én sem maradhatok ki!Imádom az színét (is)!:)

Piroseper said...

Én is nagyon szeretném, bár azt hiszem a szerencsém elfogyott egy jó időre. :P
Amúgy a jelentkezésről, nem lehet, hogy a nyertes nem követi figyelemmel a játékot? (én is csak teljesen véletlen néztem meg, mert hozzászoktam, h nem nyerek.) Vagy kerestétek is? Vagy nem is akartátok? Érdekelne mi az eljárás másoknál. :)
Mindenesetre attól tuti nem kell tartanod, h másodszor is így járnál. Szupi ez a táska és türkiz-piros. :) Abszolút nyerő!!!! :)

Adrus said...

Annyira tuti ez az övtáska!Jelentkezem érte én is:)

Esthi said...

Én is nagyon szeretném még mindig ezt a gyönyörűséget :)))

vivien-zsofia said...

hát én szeretném:D

Jandó said...

Hú, de jó, van még egy esély, hogy megnyerhetjük. Nálunk nagyon jó helye lenne, és nem unatkozna, az biztos. :) Miután láttam a tied, még sokkal jobban tetszenek az övtáskáid.
Na, de nem tudom nem pofátlanság-e kicsit, hogy jelentkezek, a múltkori nyereményem után. Bár úgy látom, az esély elég kicsi úgyis, ennyi jelentkező között.
Aki meg nem jelentkezett érte, elég béna lehet (már bocsánat).

kinga said...

te bizonyára nem, de én ennek a hírnek annál jobban örülök :D:D

Ida13 said...

Én akarnám.

Rami said...

én nagyon szeretném:)
olyan szép a színe...:)

Évi said...

nekem is nagyon tetszett már múltkor is és szívesen hordanám! csuda szép :)

DoRcY said...

Természetes h én is szívesen hordanám! Klassz! :) Szeretnék jelentkezni. Az "ex-nyertes" bánhatja...

agika said...

Hú!Álmomban sem mertem gondolni,hogy kapok még egy esélyt erre a szuper övtasira!
Szeretném megnyerni,hátha most nekem kedvez a szerencse!;)

Pipacsbimbó said...

Valószínűleg az illető nem vette észre, hogy minő szerencse érte. Én a múltkor a nyertesek közé kerültem, de most olyan leszek, mint a piaci légy, akit nem lehet elhajtani, és ismét feliratkoznék, mert túl szép és aranyos, hogy ne tegyem. :)

F.Gina said...

Nem értem, miért nem kereste, pedig olyan helyes ! Én szívesen hordanám !

toritextil said...

hűű, hogy máris mennyien vagytok :))) köszi!!!!!

Fanni, én azt gondolom, ha valaki szeretne megnyerni valamit, a határidő lejárta után előbb-utóbb csak odatéved (de azért 2 héten belül :) ) Azt értem, hogy mondjuk Te sem azért nézted meg, mert hátha megnyerted a táskát, hanem, hogy mondjuk mi újság azon a blogon, nem? hiszen tudjuk, hogy minden héten új dolgot sorsolnak ki, tehát egy héten egyszer biztos mind odatévedünk.. szerintem.. különösen, ha valamit valóban szeretnénk. márpedig én legalábbis csak akkor jelentkezem érte, ha igazán szeretném, nem pedig csak mert játék van.. ha annyira nem kell, nem veszem el a lehetőséget másoktól..
vagy nagyon rosszul gondolom?
amúgy én nem kerestem, hiszen semmi információm nincs róla (Nálatok pl a nevetekre kattintva megjelenik a blogotok, de nála nem volt semmi)
Zsuzsi amúgy utánanézett, és mondta, hogy ismeri, aranyos lány, biztos jelentkezni fog érte, csak esetleg elutazott. ez volt egy hete. tegnap arra jutottunk, ne várjunk tovább.
Azt pedig nem hiszem, hogy még Zsuzsinak kellene nyomozni utána.. ha már valaki játékot hirdet, elajándékoz valamit, törődik a sorsolással, időponttal, postázással, azt gondolom, nem neki kell még a nyertest is felkeresni..

Remélem, nem haragusztok emiatt, de azt hiszem, érthető kicsit, hogy bánt a dolog, hiszen minden hozzámnő kicsit, amit varrok, és mikor olyan kedves hozzászólásokkal jelentkeztetek, azt gondoltam, milyen jó lesz, hogy valakinek örömet szerzek vele.. és erre nem kell neki, akinek a szerencse kedvezett? ingyen hozzájutna valamihez, amiről a játék során kiderült, hogy olyan sokan szerettétek volan, néhányatoknak talán tényleg meg is tetszett annyira, hogy tudná szeretni annyira, amennyire én a sajátomat.. tudom, hogy ez nem egy játékbaba, és mi már nem vagyunk gyerekek, de én akkor is olyan nagyon tudom szeretni a dolgaimat..
Én amúgy keresném a nyerteseimet, ha nem jelentkeznének, de ez a potyapéntek más tészta. Itt az én dolgom csak a felajánlás és a postázás. Zsuzsinak meg van más ezer teendője..

Dóri, nem pofátlanság jelentkezni, ez más, mint a baba - az Jankáé lett, ezt viszont gondolom, nem Ő hordaná :))

june said...

húúú, ez gyönyörű!*-* folyik a nyálam : D hát el lennék ragadtatva ha lenne egy ilyenem! ^^

l.móni said...

Igaz a múltkor nyertem tőled, de ez a táska nagyon tetszik. Már Zsuzsinál is próbálkoztam, hátha én nyerem meg:)) Jelentkezem ha nem gond:)

Bejus said...

Jelentkeznék a játékodra, én nagyon örülnék neki, mivel imádom a színeit és tetszenek az övtáskáid (na ez még nincsen nekem tőled). :)

BCili said...

Azt hiszem sajnálni fogja hogy elfelejtkezett róla, de helyett lesz olyan aki nagyon fog örülni neki! Mint például én :)
Lili pedig jókedvűen ébredt, remélem ezt is azt is! :)

Piroseper said...
This comment has been removed by the author.
Piroseper said...

Viki, igazad van, mostmár legalább tudjuk a hátteret is és azért Zsuzsi blogjára tényleg odatéved az ember. A két hét pedig igazán méltányos volt. Kár, hogy így esett a potyapénteked. :(
De ahogy látom, már most özönlenek az újabb jelentkezések. :) Remélem ez azért majd kárpótol egy kicsit, hiszen mindannyian azért járunk ide, mert szeretjük a munkáidat. :)

Bakarasz said...

Sajnálhatja az illető, te viszont ne keseregj, az övtáska nagyon szép, ezééért, én is szeretném!! Örömmel hordanám, szeretem a színeit. Köszönöm a lehetőséget!

StR said...

A párom pont lenyúlta az én sportos vesetasimat, jól jönne helyette ez a szépség:)))

Kriszta said...

nagyon szép ez a kék, pont, mint a szemüvegkeretem. szeretném! :)

Balázs said...

A csodaszép barátnőmnek nagyon tetszene ez a csodaszép ajándék:)

bolyet said...

Én is beállok!Hátha!Szuper lenne!:-))

Unknown said...

Szia! Én is azon a véleményen vagyok, hogy ne szomorodj el, ez biztos nem azért van, mert nem kell neki, csak elfeledkezett, más dolga van, satöbbi. Biztos szomorú lesz majd, hogy neki kedvezett a szerencse, és hagyta, hogy ez a tünemény másé legyen. Teljesen megértelek téged is, csak azt szeretném kifejezni, hogy ez nem neked/ellened szól. 3óra alatt több, mint 30hozzászólás érkezett, Toritextil-övtáska-rajongóktól, ez azért jelent valamit, nem? :)

Szilvia said...

Én is nagyon szeretném:) nagyon tetszenek a színek! Köszi a lehetőséget!

emilil said...

ÉN IS NAGYON SZERETNÉM:)

baboo said...

de klassz, pedig szomorúan vettem tudomásul a múltkor, hogy nem én nyertem, na most hátha! nagyon feldobná a szürke könyvbújós napjaimat! látod, még a zugolvasói státuszomból is kiugrasztott! :)

Evelin said...

Húú nem jelentkezett? Azta,én meg szomorkodtam,hogy lemaradtam róla..Annyira szép!! :) Úgy örülnék neki..

kistucsok said...

Szia Viki!
Ez biztosan csak azért történhetett, mert nagyon sokan nagyon erősen szugeráltuk, hogy a miénk legyen... :) Most szerencsére kaptunk még 1 lehetőséget, és mostmár tuti a legjobb helyre fog kerülni. Remélem, hogy hozzám. :D Köszönöm a lehetőséget.

pogácsa pajti said...

hát aki ennyire béna hogy véletlen nem veszi észre,hogy nyert az vessen magára, ha meg mégsem kell neki akkor ne rontsa az esélyünket. :)) mondjuk sztem olyan nincs...

na szóval én itt is megpályázom. :) úújra van remény. :D

Unknown said...

Aki nem jelentkezett érte, az vessen magára! :-) Én csak örülök neki mondjuk... Így legalább kaptam egy új esélyt. Az én lányom nagyon szereti az övtáskáját, bár az nem kék és virágos, és feleilyen szép sem, mint ez, úgyhogy nagyon szeretném megnyerni neki :)

Biztosan csak véletlen volt,elfelejtett visszanézni,vagy ilyesmi... ÉS biztos nagyon fog szomorkodni, ha egyszer rájön :)

batorba said...

Szia viki! Azt hiszem én is megint nevezek...sosem lehet tudni!:-)))

Susu said...
This comment has been removed by the author.
saly said...

örvendeznék. :)

LARION said...

Kopp..kopp.....beálltam a sor végére .... :))

Jutus said...

Én is újra harcba szállok!!!:))

Unknown said...

ÉN pedig nagyon örülnék neki :-) (Illetve a hugim örülne neki, de én meg örülnék,ha ő örülne :D)

Unknown said...

Nagyon kedves Tőled,hogy még egyszer felajánlottad nekünk! Biztos csak valami véletlen folytán nem jelentkezett a gazdája, ne keseredj el, nagyon szép, és látszik, hogy rengeteget dolgoztál vele! Én borzasztóan boldog lennék, ha én nyerném meg, és nagy örömmel hordanám is :) Itt a nyár, a szép kék éghez és a gyönyörűséges virágokhoz nagyon fog passzolni :) Ha nem én nyerem, akkor meg már előre irigylem a gazdáját...

Alessza said...

Jujj, én nagyon akarom, iszonyatosan tetszik. :)

inecsg said...

Én is, én is!!!

Shushanna said...

Lányom ballagására gyűjtögetem az egyedi, fiatalos, vidám, színes, neki, nekem tetsző szépségeket...
Nagyon szeretném a lányomnak! (engem nem érne körbe...:D)
Cserfes, lendületes és olyan kedves a lányom, mint az övtáska alkotója...
És mindenkinek elmeséli majd az új sulijában, hogy honnan van...
És én is...:)))
Mit mondjak még, mennyire szeretném?

Shushanna said...

Eszembe jutott még egy: kék a kedvenc színe...
Lehet, hogy még jövök hízelegni...:)))

Rami said...

Jajj, imádnám ezt a táskát. kedvenc színem a kék amúgyis:)
Bárcsak az enyém lehetne:)

medolin said...

Úgy látom, igen-igen sok jelentkező akadt, de azért én is beállnék a sorba, mert nagyon tetszik!

BOrsi said...

Hát, ha őszinte akarok lenni örülök, hogy nem jelentkezett a nyertes, mert én még mindig oda vagyok ezért a szépségért! Remélem másodjára sikeresebb leszek! (Én tuti jelentkeznék érte ;))

Elza said...

hűűűdeszép,és hűűűdenemazén színvilágom,de hajrá lányok:)

anna said...

tudod hogy imádom:) és a zöld mellé szép lenne:)

illesreka said...

De szép táska!!! Sajnálhatja, aki nem jelentkzett érte!
Én szívesen hordanám!:-)))

toritextil said...

csuda, hogy mennyien jelentkeztetek.... még a végén kiderül, hogy nem pórul, hanem jól jártam, hogy nem kellett a nyertesnek az övtási, hiszen így duplán élvezhetem a kedvességeteket..... köszönöm szépen!! :)

bocs, hogy nem írok Mindannyiotoknak, de az most kissé hosszadalmas lenne :)

Bejus, de jó, hogy újra itt vagy!! :)

Orsi, igazad van, 3 óra alatt 30 jelentkező az egyszerűen hihetetlen számomra, de annyira jóóó.. :))))

Baboo, akkor gyere máskor is ;)

Kistücsök, köszönöm Neked ismét!!!! :))

Ajj, csak olvasom, olvasom, miket írtatok, annyira elképesztően jól esik :)))))

Shushanna, nyomós érveid vannak és jó sok :))

jajjjjj, köszönöm Mindenkinek!!! ha nagyon idő- és pénzmilliomos lennék Mindegyikőtöknek varrnék :D

E.M.A.K. said...

Én értékelném, ha hozzám pottyanna ... :)))

azeszti said...

hú, ahogy elnézem, sokkal jobb esélyekkel most sem indulok, de örülne minden porcikám, ha megkaparinthatnám :))

gabo said...

én akkor is jelentkeztem, most is itt vagyok :) még mindig imádom a színeit!!!

Barbara said...

De jó, akkor ide is beszállok!

cemi said...

Ajaj, már potyapénteken is kinéztem magamnak, és már előre irigyeltem azt, aki megkaparintja, most meg erre kiderül, hogy még én is lehetek az a szerencsés? :O Dejóó! :) Nagyon szép! :)

Petra said...

Én nagyon-nagyon szeretném! Már panyizsuzsinál is pályáztam rá, de hátha most!

Viola said...

Én is, én is szeretném. :) Nagyon helyes kis tatyó. :)

Petrus said...

Igaz, hogy én már igényeltem egyet, de még egynek is nagyon nagyon örülnék. =)

toritextil said...

hogy mennyien jöttök még, hihetetlen.. :))

Petrus, nem felejtettem ám el, épp ma szedtem elő újra az anyagokat :)

lillaanya said...

Én is nagyon szeretném majd hordani, ha eltűnik a hasam :))))

toritextil said...

Dóri, de jó, hogy itt vagy megint :))

Bernadett said...

Hátha most sikerül megnyernem, csodaszép darab :)

Zsófi said...

Nekem is nagyon tetszik :)

Réka said...

Én örülnék neki, nagyon szép színei vannak! :-))

Petrus said...

Nem is azért mondtam. Tudom sok volt a dolgod. De ha már van rá lehetőség, hogy szerezzek még egy tasit, gondoltam szerencsét próbálok. =D

Unknown said...

Semmiképp ne törj le - Zitának tuti sokkal rosszabb most...!
Szóval nyugodtan sorsolj ki engem, és szerető (sőt rajongó) gazdát talál majd a tatyó! :))))

toritextil said...

ó még vagytok?! dejóó, köszi :))

daire. said...

Én is szeretném a táskát, nagyon szép, már potyapénteken is kinéztem. :)

toritextil said...

örülök, hogy tetszik :)
az e-mailem megkaptad? (amiben azt kérdeztem, milyen hosszú legyen a madzag)

Vikta said...

Zsuzsinál én is szerettem volna magamnak, de lemaradtam...
Talán most :)