Sunday 15 May 2011

Új övtáskák

Az elmúlt időszakban rajtuk dolgoztam. Mondhatni egy új kollekción. Bár ezt a szót kissé nagyképűnek érzem az én munkámhoz, de hát mi másnak lehetne nevezni..? :) Szóval az övtáskák maradtak, viszont más elgondolásban készültek.

Vannak gyönyörűséges mintás anyagaim, erős vásznak, bársonyok, ők még elég erősek övtáska-alapnak. Egyediségük abban rejlik, hogy majdnem mindegyik újrahasznosított, turkálós kislányruha, így csak egyetlen darabhoz elegendő anyagot ad ki a ruha :) Van, amelyikből kijönne még, de abból sem tervezek készíteni többet, ezekben szeretném megtartani ezt a különlegességet :) Van olyan is, amiből már készült, de az még virágos verzióban vagy rendelésre.

Díszítésként azért a gombok nem maradhattak le róluk, funkciójuk nincs, egyszerűen csak imádom a gombokat :)

És még valami új: színes övrészt és csatokat, állítókat kaptak, de csak ők, a virágosak továbbra is feketével készülnek.

Itt pedig még nincs vége.. több 'kollekció' is készül még, noha egyelőre nagy része csak fejben, remélem, kezdetnek a következő képek tetszeni fognak Nektek :)
















































































































Még valami: ma picit megújítottam a flickr-albumom, aki most jár erre először, ott színek szerint szétválogatva megtalálja sok eddigi munkám :)

20 comments:

kistucsok said...

Szia Viki!

Mindegyik telitalálat!;) Nagyon ügyes vagy, és lehet hogy tulajdonosa szeretnék lenni 1-2 darabnak. :) El tudod nekem esetleg rakni a 4.-ik és a 9.-ik övtasit?
Kell ilyen szépeket csinálnod, meg sem lehet állni, hogy ne vegyem meg! :D

toritextil said...

Szia :))

Micsodaaa, még kettőt is szeretnél? Magadnak? természetesen félreteszem Neked :) meddig? mmint mikor derül ki, hogy biztos szeretnéd-e őket?

toritextil said...

ja és nekem is az a kettő a legkedvencebbem :))) meg még a lila (merthogy az utolsó előtti az lila, de azt hiszem, feketének látszik..)

Erika said...

Micsoda felhozatal!! Gyönyörű színek!!

Tudod, hogy egy kicsit irigy vagyok rád!:)) Gratulálok a nyereményedhez!!!!!!

kistucsok said...

Biztosan szeretném őket :), csak most az Államvizsga-mizéria miatt nem leszek otthon június. 7.-ig, így személyesen nem tudunk addig találkozni :( Pedig már nagyon kíváncsi vagyok rád, olyan rég beszéltünk. :S Sajnos nagyon eltűntem a suli-nyelvvizsga-szokásos dolgok miatt. :S Csak azért stoppoltam le, mert annyira tetszenek, nehogy vki megvegye előttem. :D

toritextil said...

szia Erika! a potyapéntekeshez? :)) el sem hittem, hogy megint mellém szegődött a szerencse, attól féltem,rosszul látok :)
a dicséretet pedig nagyon köszönöm :)

Annamari, nem gondoltam, hogy ennyire biztos, hogy mindkettőt szeretnéd, de nagyon örülök :))
és a csatot sem felejtettem ám el, dolgozom az ügyön, csak még nem az igazi.. :/
a sulihoz kitartás, aztán remélem, utána találkozunk :))

Susu said...

Viki, gyönyörűek egytől egyig. :)
Én is gratulálok a nyereményedhez. Én is dolgozok már az ajándékodon. ;)

tormacsillus said...

Viki, ezek nagyon szuperek:) a végén még én is venni fogok egy övtáskát, pedig kb 10 éves korom óta nem hordtam, és eddig nem is éreztem úgy, h szükségem lenne rá:)

toritextil said...

Zsuzsi, köszönöm :)) hát igen, tényleg nem is értem, hogyan is érdemeltem ki én ezt a sok nyereményt.. persze nagyon örülök :))
ja és Rólad pedig szuper az a kép!!!!

Csilla, ez igazán megtisztelő, köszönöm szépen :)) persze, az embernek meg kell gondolni, hova tudja hordani, de én meg olyan gáz voltam, hogy középiskolában még ünnepélyekkor is volt rajtam :D azért azt már kinőttem, de nekem pl tökéletes a munkahelyemen is :)

Anett said...

Hát Viki! ezek már megint valami tünemények!!! :D még a rózsaszínek is tetszenek, pedig az nem az én színem! borzalmas, hogy hányezerpénzt elköltenék szívem szerint nálad :D

kistucsok said...

Oké, mindenképpen kereslek suli után! :) Addig is szép napokat!

Zizou said...

Gyönyörűek!!! Nem is tudnék választani, de talán az 5. és az utolsó a kedvenc :))

tormacsillus said...

:))))mióta van biciklim gondolkodtam rajta, h lehet, h jól jönne, csak nem klasszikusan, hanem a vállamon átvetve hordanám..

toritextil said...

Anett, köszi, ez ám a dicséret :)))

Annamari, várom :))

Zita, köszi, nekem is még az utolsó a 4-es és 9-es mellett :))

Csilla, nekem meg bicikli kéne.. :D amúgy én is szoktam úgy hordani, szoknyához

Nchi said...
This comment has been removed by the author.
Nchi said...

Véletlenül keveredtem az oldaladra, de beleszerettem a táskáidba. Gyönyörűek, ízlésesek, alig lehet választani közülük. De ha mégis kellene, akkor nekem a 3-as, 5-ös, 8-as, azok egyszerűen csúcsszuperek. Ezek még kaphatók? üdv Encsi

toritextil said...

köszönöm, nagyon-nagyon örülök :)) a 3-as még szabad, viszont bevittem egy boltba, ahonnan hétvégén utazik a Szegedi Hídivásárba - ha szeretnéd, akkor most még vissza tudom kérni

Nchi said...

Szia Viki!
Igen érdekelne, nagyon megköszönném, ha visszakérnéd. A részletekről mailben írok Neked. Köszi Encsi

Unknown said...

Micsoda színek.. tiszta nyár...:-DDD

toritextil said...

:)))) végre nyáár :))