Friday, 17 July 2009

Az én mindenes-színes-jónagy-sokzsebes táskám :)

Na a beígért képeket nyomban töltöm, csak előtte el kell, hogy mondjam, hogy el is kelt a előző bejegyzésben bemutatott táska :))) Plusz még egy szütyő is :)) (és még egy holdpárna is, csak róluk még ide nem raktam képet)Szóval ennek a táskának a lényege, hogy lehet egy vállon (vagy épp átvetve) és 2 vállon is lehet viselni. Persze nem lett tökéletes (a gomblyukat barnával szerettem volna, de a cérna elfogyott, a gombot még át kell varrnom gobelinnel, mert hatalmas :), a pántakasztókat közelebb kellett volna egymáshoz...), szóval akad még módosítanivaló, de legalább sok mindent tanultam :) És azért nem is sikerült olyan rosszul :))

8 comments:

annanett said...

ez igazán tetszik:) megkérdezhetem, hogy mekkora pontosan?
megmeg, nagyon régóta szemezem a zöld-rózsaszín kombinációjú táskáddal, (még a blog elején van) szóval az a kérdés, hogy ahhoz lenne e anyagod újra megcsinálni, és mennyiért? félve kérdezem, itt a nagy válság idején az árát, de az hihetetlenül a szívemhez nőtt.

csinálj még ilyen szép munkákat, had fájdítsam itt a szívem:)

üdv: anna

toritextil said...

Szia!
Ó, nagyon köszönöm szépen a bókokat :)
Naná, hogy megkérdezheted (látod, az eszembe sem jutott, hogy odaírjam...:) ) Szóval 40*30-as és 4 cm mély. Jó sok zsebbel -bár még így sem lett elég :)))

Hú, azt a táskát én is imádtam. Ehhez a színkombinációhoz egyébként évek óta visszatérek, úgyhogy nagyon szívesen varrok még belőle :) Viszont a zöld (alap)anyag elfogyott. Ha gondolod, szívesen utánanézek az itthoni (nagykanizsa) boltokban, hasonló lehet-e. Vagy szeptemberben Szegeden biztosan tudok beszerezni :)

Annak az ára 4000 Ft volt -mert pl épp az a zöld anyag drágább volt + az a világoszöld virágos is (abból még van kicsi, bár nem annyi) + a díszítés...
Ha gondolod, írj e-mailt, ha netán aktuális lesz, és "tárgyalunk" :))

Köszönöm, hogy írtál!!!

annanett said...

Hú, akkor szeptemberig átrágom magam, hogy melyiket és milyet is szeretnék, mert valamelyik kell, az biztos:):):)
csakhát színkombináció, fazon, ezeket mire eldöntöm:):)
úgyhogy csinálj még jópárat, hadd legyen mégnehezebb a döntés:)

toritextil said...

oké, megegyeztünk ;)

fú, hát ne tudd meg... nekem sem egy nap volt kitalálni a sajátomat... mert ha eladásra készül vmi, akkor egyszer csak jön egy gombhoz, egy anyaghoz, egy színhez az ihlet, és kész... de magamnak! legyen nagggyon strapabíró, legyen benne sok-sok-soook zseb és rekesz, legyen rajt a hónapokkal ezelőtt beszerzett csudanagy gomb, ebből meg persze következik, hogy részben adott a szín is... na de azért mégse vacakoljak túl sokat, hiszen pénzecském nem lesz belőle... de a tökéletes kell. vagy legalábbis majdnem :)

szóval sejtem, mire gondolsz :D

kül. most jönnek új fazonok :) és színek is :)

aztán várom, hogy jelentkezz :) ha nem is a tási miatt, akkor csak úgy :) szia

annanett said...

:) remek, akkor nagyon várom már az új fazonokat/színeket:)
és jelentkezem:)

annanett said...

Készülünk nagyon a SZIN-re,és írtad,hogy te is szoktál szegeden anyagot venni,esetleg ha szépen kérdezem,nem adod meg a címet,hogy hol szoktál vásárolni? Hátha egy unalmas délelőtt elnéznénk valami kis szépséges anyag után... :)
köszi.

toritextil said...

írok e-mailt szívesen, ide tán túl hosszú lenne -csak melyikre küldjek? (láttam, 2 van) :)

annanett said...

köszi szépen! :)
anett@levele.hu -ra.
köszönöm :D