Monday 20 June 2011

Wamp volt tegnap















A rémesnek induló idő ellenére nagyon sokan jöttek, sétáltak, nézelődtek. Még mindig azt érzem, hogy a szabadtériknek egészen más a hangulata.. nekem jobb :)
A képen Húgom próbálja meg minél kisebbre összehúzni magát, de mivel az asztal sarkát sem akartam lehagyni a képről, nem volt menekvés :)
A fotó nem a nap legelején készült, azért olyan rendetlen az asztal :)
És ami tanulság: minden egyes alkalommal van olyan apró gyerekecske, aki felpróbál néhány övtáskát, ami persze átesik rajtuk, tehát kell készítenem gyerekméretben :)

Itt pedig néhány nagyon apró bross. Ilyenek, mint amit nemrég mutattam. Két csomaggal vettem az alapból, most fel is használtam mind, úgyhogy egyelőre több nem készül. Viszont ebben a néhányban ki kellett próbálnom több dolgot is: franciacsomókat, gombokat, kedves anyagaimat. Kedvencem a mustársárgám :)

Ez a hét pedig a rendeléseké, így hét közben biztos nem, hét vége felé viszont biztosan lesz mit mutatnom :)

2 comments:

GloriArt said...

Az én kedvencem a zöld,meg a szives,meg a...:)
és a gyerek övtáska szerintem tényleg jó ötlet!nem bébis,hanem olyan nagyóvodás-kisiskolás gyerkőcöknek való.?!

toritextil said...

:))
iigen, nagyóvodás-kisiskolás :) nekem először furcsa volt a gondolat, de miután tényleg minden egyes alkalommal van, aki csatolgat magára.. :) aztán meg rájöttem, hogy nekem is volt - bár nem övtáskaként hordtam, de folyton pakolgattam bele mindenfélét :)) meg tavaly úgyis valaki azt mondta (szerencsére nem rám, hanem úgy általában), hogy az övtáska hülyeség, ovisoknak való.. hát akkor most :)