Thursday 30 July 2009

mindenféle...

No, csak elkészült a 3 táska :))) 2 új fazon, mustárszín, pirosasbordós... Nem túl nagy újdonságok, de most ilyesmikkel kísérletezem. Íme:




A 2 hasonló már megtalálható a
Meskán, a pirosról még hiányzik a patent (majdnem elfelejtettem... :) )
Több fotó pedig a 'Több kép' címszó alatt jobb oldalon :)

Be kell vallanom még valamit. Azért is ez a csigatempó, mert... hát szóval karácsonyi díszek is készülődnek. Már jó ideje gondolkoztam rajta, el merjem-e árulni. Karácsonyt emlegetni a nyár kellős közepén? Kicsit fura... Főleg, hogy imádom a napsütést, persze a karácsonyt is, de akkor nem sok jut a napból, úgyhogy most kellene kiélvezni, de muszáj előre is gondolkodnom. Hiszen szeptembertől megint suliban leszek, több, mint 300 km-re itthonról. Úgyhogy oda csak a kézzel varrható dolgokat vihetem majd. Ja meg hát nem ártana tanulnom sem... művtöri-szigorlat, tanítási gyakorlat, szakdolgozat, diplomamunka, államvizsga... jajj, kár volt ebbe így belegondolnom :( :/ :S


Na szóval úgy éreztem, ezt most muszáj leírnom, bár megmutatni nem szeretném. Vagy lehet, hogy jobban tenném, mert ha valaki bedob majd hasonlót a Meskára, akkor aztán magyarázhatom, hogy dehát az enyémek már nyáron készülgettek... Utálom, hogy azon kell rettegni, mikor ki keni rám, hogy másoltam... Olyan sok helyen lehetett az utóbbi hetekben, hónapokban ilyesmiről olvasni... :((( Pedig ötletlopásról aztán beszélhetnénk... Képzeljétek, nemrégiben egymás után több alkalommal előfordult, hogy kilopták az ötletet a fejemből!!! :D Tudom, rémesen hülyén hangzik, de komolyan. Előálltam az ötlettel Anyukámnak, megbeszéltük, hogy ez tök jó lesz, erre pár nap múlva blogok böngészésekor meg ráakadtam, mint újdonsült, remek ötlet... :D Én meg még azt hittem, micsoda csoda, hogy csak nekem jutott eszembe. Hát annyira ezek szerint nem volt egyedi a gondolat. Vagy... tényleg kilopták a buksimból :D :D :D


Erről eszembe jutott még egy ilyen érdekesség :) :

Nem szeretem a divatot. Mindig igyekeztem olyan színeket előnyben részesíteni a ruhatáramban, ami épp nem díszíti az üzletek kirakatát. Hiszen én szinte az összes színért tudok rajongani, hát akkor meg naná, hogy nem akarok épp olyat viselni, amit mindenki más. Aztán néhány évvel ezelőtt kezdődött, hogy "kitaláltam" magamnak egy színt, pár hét/hónap múlva meg megjelent!! Mintha rólam mintázták volna a divatot :D rólam... :D nagyon vicces volt... na persze annyira azért nem, hiszen ha ragszkodni kívántam az elveimhez, megint más színeket kellett választanom...

Na mára elég a sztorizásból, a többit majd máskor, van még néhány a tarsolyomban ;) Jajj, csak nehogy kilopják a fejemből... :D

Ja van itt még valami. Logót is próbálok tervezgetni. Gondoltam, rajzos lévén csak tudok kitalálni magamnak egyet, nem igaz?? Az a baj, hogy lett egy ötletem, és annyira ragaszkodom hozzá, hogy nem tudok teljesen másban gondolkodni... No mindegy, majd kiötlök valamit :)

9 comments:

lillaanya said...

Ez a mustáros tatyó nagyon tetszik :)))Hú, logót nekem is tervezhetnél :D A másolást már megvitattuk...Mivel rangidős vagyok, ezért: ejnye-bejnye, azért a sulit se hanyagold el!! (((2 karácsonyfa dísz között...))) Ja, a díszeket szívesen meóznám :)

toritextil said...

Sziaaa!! :)
Először is köszönöm!
Másodszor ajjajj.. na majd meglátod a logómat, aztán majd akkor vicceskedj :P

Harmadszor pedig a díszmeózásról lehet szó -örülnék is!
Ja azt azért leírom a többi olvasónak (mert reményeim szerint van többi olvasó :) ), hogy lillaanya a húsvétfáját és az ajtaját is az én díszeimmel "öltöztette" fel, amit ráadásul még élőben is láthattam :))

pogácsa pajti said...

:):) jajj karácsony:), az én fejembe is megfordult most kéne csinálni olyasmi ékszereket, amik azt a hangulatot idézik:)
kíváncsian várom őket!:)
amúgy ez az ötletlopás, én is átéltem, mármint, hogy kilopták a fejemből. :) hosszú órákon át tervezgettem, hogy hogyan kéne megcsinálni, erre 2 napra rá, ráleltem meskán, van ez így. és igen ekkor bizonyítsd be, hogy a te fejedből pattant ki.

sztorikat pedig szívesen olvasunk, én legalábbis;):)

toritextil said...

wow, azt hittem, hogy ilyesmi csak velem fordul elő, úgyhogy nagyon örülök, hogy Te is jártál már így -mármint bocsi, az nem jó, hogy "kilopták", de legalább nem vagyok egyedül :)

a sztoriolvasáskedvelésnek és a kíváncsiságnak pedig örülök :))

Egyébként mindketten olvastok és írtok is? bocsi, csak kíváncsi vagyok :)

pogácsa pajti said...

vicces dolog külsős szemmel, hogy ketten vagyunk:) Általában én szoktam olvasni, kommentelni meg mindig, ha vannak jó dolgok mutatom anettnak:)
szóval ami itt-ott megjelenik annanettként az én vagyok anna:) egyébként, én zsugorkákat csinálok, meg majd horgolok, anett a varrós, meg persze zsugorka is:) majd ha lesz már jó sok olvasónk, akkor csinálunk nah találd ki melyikünk csinálta ezt a zsugorka ékszert:) nevezetű játékot:)

toritextil said...

Oké, köszi, mindenképp tudni szerettem volna :)) valahogy sejtettem, hogy ismét Te írtál, dehát tul.képp egyéltalán nem lehettem benne biztos :)
ez izgi ötlet, na hajrá!! :)

Bejus said...

Szia Viki!

Megszeretnélek hívni egy kis játékra! :) http://bejus89.blogspot.com/2009/08/10-kedvenc-etel-amit-utolso-oraimban.html

Köszi előre is! :)

Puszi
Bejus

toritextil said...

Hmhm, köszönöm! :) ezen még gondolkoznom kell -imádok enni... igazából írhatnám akár azt is, hogy csokit ennék csokival, na de ennyire azért nem egyszerűsítem le a dolgokat, hanem kifundálok valamit :)

Aztán tovább hogy működik? Mármint, hány emberkének kell továbbadni? vagy hogy is mondják... :)))

no mégegyszer köszönöm, hogy rám gondoltál!!

Bejus said...

Én köszönöm! Örülök, hogy vállalod! :) Igen tovább kell adni legalább 1 embernek,de ha nem tudod kinek az se gond! Kíváncsian várom az összeállításod! :)