Tuesday 12 October 2010

Régi-új táskák

Régi, mert már nagyon rég volt ilyen fazon, ilyen minta (a 'holnap wamp'-os bejegyzésben linkeltem Tesómét, ami már akkor sem volt új, hihetetlen hogy megy az idő.. :/viszont jó volt újra elővenni, mert nekem pl testhezállóbbak a hosszú pántosok, nem vagyok elég csajos.. :) ), és új, mert most már majdnem mind fém állítókkal van ellátva (ez Pestnek köszönhető :), Kanizsán nem tudtam ilyet szerezni), és gomblyukat is kapott, egész jól meg tudom varrni most már azt is :)) azon kívül pedig új még, hogy jó erős bútorvászonból készültek, úgyhogy remélem, nagyon strapabírók lesznek :)

Volt még néhány szürke alapú, a wampon azok keltek el - Nektek is inkább az tetszik, mint a színesek?






9 comments:

Elza said...

klassz a szürke,nekem mondjuk az alsó kettő tetszik leginkább,főképp a barna,előnyben vannak az olyan színek,amiket több mindenhez fel lehet venni:)

Elza said...

fazonra pedig inkább emelett voksolok,mint a bugyros mellett,én sem vagyok elég csajos,inkább tarisznyákkal járok,de a lényeg,hogy átvethető legyen:)

daire. said...

nekem a barna tetszik nagyon

kistucsok said...

Szia Viki!

Nekem a legutolsó tetszik a legjobban! :) Még az is lehet, hogy örökbefogadom. :)

DoRcY said...

Nekem mind, de tény, hogy idén télen a szürke szín a szívem csücske (L) :))))

toritextil said...

Elza, köszönöm a jó kis érveket!! :)

Réka, köszi :))

Annamari, jó helye lenne Nálad, abban biztos vagyok :)

Dorcy, köszönöm, ez jó indok :)

pogácsa pajti said...

oh igen én is erre a fazonra voksolok!
nekem a kék tetszik legjobban,mert csodajó szines, plusz a legalsó.
bár most nálam is sok a szürke...szóval hát azt is befogadnám :)))

saly said...

valószínűleg a szürke azért fogy jobban, mert jön az ősz, ilyenkor a legtöbb nő szinte tudat alatt is olyan színeket választ, amik passzolnak az évszak változásához. :) így az év végén jobbak a szolidabb színek, melyek nem annyira rikítanak ki a tömegből. (legalábbis a barátaimnál meg nálam ez így működik, tavasszal előkerülnek a zöld-citromsárga dolgok, de télen meg ősszel a fekete, szürke, barna, és társaik. :) )

toritextil said...

köszi, Anett :)

Zsófi, akkor én vagyok csak ilyen lökött kivétel.. :) mert nálam meg kellenek a színes cuccok télen is, hogy örüljek :) mindenesetre igazad lehet, köszi!