Wednesday 14 July 2010

Diplomaosztóm

Igen, ez is megvolt.. szombaton már amúgy.


Ha esetleg nem szúrnátok ki ezen a képen: középtájt ülök, a 2 magas sráctól szemből nézve jobbra, igen, igen, az a bamba vagyok én :) akinek bénán áll a frufruja, ó és a szemüvegről tényleg be lehet azonosítaniAzt hiszem, ezt a képet nem kell magyarázni :)


A leglököttebb exrajzos ki más lehetne, mint én :) (ezeket a hülye fejeket és figurákat csak zavaromban vágom ám, mert amúgy sem mutatok jól fotókon, akkor inkább ráteszek még egy lapáttal, hogy mondhassam szándékos volt...... :/ :) ) Ja szóval ez a rajz tanszékünk bejárata.

És Anya, Fanni és én a diplomakiállításon (persze szigorúan csak hátulról :) ). A cuccaimat hordjuk épp ki.
Kicsit azért fáj a szívem.

17 comments:

H. Mária said...

Gratulálok!!! Nagy esemény egy diplomaosztás. :)))
Nem is vagy te bamba. :)

PunkyJazz said...

Gratulálok a diplomádhoz! :)
Üdv a klubban, nekem is rajz-vizkomm diplomám van (Kaposváron végzetem) :)

inecsg said...

Nagy nagy gratula neked!
Hol van a kiállítás?
Jajj, milyen régen volt az enyém....:-)

Lente Julcsi said...

Gratulálok :))

toritextil said...

köszönöm, Mária, ez kedves Tőled :)

Ági (ha jól emlékszem, ha nem akkor bocs, PunkyJazz :) ), milyen kicsi a világ, olyan sok rajzos van itt :)) (és van ilyen jellegű állásod is, ha meg szabad kérdezni?)

Gabi, nem hinném, hogy olyan régen volt az :) amúgy a rajz tanszéken - de amilyen fejetlenség volt nálunk mostanság, azt sem tudom, hogy megvan-e még.. azt mondták, a diplomaosztó után lesz a zárója, még aznap, de mi azt sajnos nem tudtuk megvárni, de úgy tudom, utána lehetett elhozni a cuccokat..

Julcsi, köszi :))

Szera said...

GRATULÁLOK!!!
Annak idején bennem is volt némi üresség..., egy életszakasz elmúlása..., nem könnyű...
DE! Harcra fel... :):):)

sesame said...

Gratulálok! Nekem még arrébb van.. Gondolom te is Bolognai-rendszeres vagy, ha igen felhomályosíthatnál majd pár dologban, mert sok mindent nem értek.. :)
És ne aggódj, pusztán emiatt az egy nap miatt nem fogsz éveket öregedni egy csapásra! :) Sokkal fiatalosabb vagy, mint én, és nem neked köszönnek kezticsókolommal a tizen-huszonéves srácok, nem téged néz tanárnak a portás.. (és még sok hasonlót tudnék mondani..
Lényeg, hogy ne fájjon a szíved, és ne aggódj :)Szerintem te örök gyerek típus vagy, majd ha egyszer lesz egy lányod,a húgodnak fogják hinni :D

Barbara said...

Gratulálok Viki!! Annyira jót mosolyogtam, én is mindig nagyon bénának érzem magam az ilyen megjelenős eseményeken :) De azért remélem, hogy egy kicsit büszke is voltál magadra!
Kár, hogy a rajzokat nem mutattad meg!

Erika said...

Gratulálok a diplomához!!És sok sikert, munkát, pénzt.... kívánok a NAGYBETŰS ÉLETHEZ!!!

[csé:jé] said...

Gratulálok! És én is sok sikert kívánok!

toritextil said...

Szera, köszönöm, hát igen, fura.. főleg, ha felidézem az első hónapokat... olyan távolinak tűnik..

Sesame, nem, én hibrid évfolyamos voltam, még nem bolognai, de már nem is régi..... :/ :D de azért kérdezz nyugodtan, segítek, ha tudok!
és köszönöm a biztatást - na mondjuk én meg a másik véglet vagyok.. mikor megkérdezi egy nyolcadikos, hogy én is a gimi felvételi eredményre várok-e, miközben amúgy kistanár vagyok a suliban.. :D meg nem lottózhatok... pedig már a mellettem álló Húgom is elmúlt 18 :D

Barbi, ennek örülök :)
áh rajzokat nem lehet... abban sajnos nem emelkedtem a megfelelő szintre.. viszooont, ha megtalálom a dvd-t, amin formatanos meg tipográfiás képek vannak, mutatok párat :)

Erika, köszi, ez nagyon jól esik!! :)

Judit, szia :) és köszönöm!

Esthi said...

Gratulálok!!! Ügyi vagy! Előtted az élet, tele új kihívással és élménnyel. Az ürességet megértem, én idén diplomáztam volna és ugyanígy éreztem magam, amikor elbúcsúztam a csoport társaimtól. Jövőre egyedül már nem lesz olyan vidám. Találtál állást hasonló területen?

toritextil said...

köszi, Esthi!! :)
nem, még nem találtam, pontosabban találtam, de még csak a jelentkezésnél tartok, mostanában derülnek ki
nálunk nagyon sokan maradtak jövőre is, úgyhogy nem lesznek egyedül- talán Te sem!

DoRcY said...

Én is gratulálok :)))

Nekem múlt pénteken volt. Olyan furcsa érzés, én az államvizsga után vártam a nagy megkönnyebbülést, semmi sem jött. Most, hogy átvettem a diplomát kicsit már jobb, de még mindig hihtetlen. És visszagondolok az egyetemista napokra... :$ elég sokszor.

Sok sikert a szakmáddal! :)) Remélem találni fogsz megfelelő állást vele!

toritextil said...

Dorcy, én sem éreztem az államvizsga után azt, amit vártam.. inkább egy kis szomorúságot, hogy lehet, hogy lesz olyan akit/amit többet nem látok..

köszönöm, Neked is sok sikert!! (vagy Te már találtál is?)

BCili said...

Gratulálok! Elhiszem, hogy kicsit fájt a szíved, de a vizsgákat biztos nem kívánod már vissza :)
Sok sikert a további életedhez, a tanításhoz!

toritextil said...

igen, a vizsgákra nem vágyom :)
köszönöm!!