Monday 5 July 2010

A mai napom - saját készítésű mutogatnivaló nélkül persze egyelőre

Lehet, hogy írtam már, nem emlékszem, hogy szombatig nincs varrógépem. Addig persze tervezek még ténykedni, sőt van is, amit mutathatnék, csak előbb kell szereznem egy műtermet - azaz egy íves fehér lapot :)

Viszont az élet azért pezseg :)) Előszöris találkoztam Melindával, aki elkészítette életem leggyönyörűbb lábbelijét.... Nagyon régóta vágytam rá, és most végre elérkezett az én időm :))) Remélem, nem baj, hogy a fotókat felhasználtam, de ennél jobbakat úgysem tudtam volna.
Annyira gyönyörű, hogy ma vele alszom :D oké, ölelgetni azért nem fogom, de idetettem az ágy mellé :)Na de, hogy ne dumáljak már megint annyit, gyorsan áttérek a következő dologra: ma volt az első Évi-féle találkozó-beszélgető 'est' a Karamell Kávézóban, ami egy isteni, hangulatos hely - nekem legalábbis nagyon tetszik (ilyen helyeken nem vagyok túlzottan jártas), főleg, hogy itt megint találkozhattam blogosok, meskások munkáival :) és így ma persze még néhány alkotóval is :) most nem sorolom fel Őket, mert lehet, hogy nem tudnék mindenkit.. :/


És volna még egy kérdésem: oldalt a meskás kirakatom miért nem frissül, mikor már van 3 új dolgom feltöltve? de pl az övtáska, amit 1-2 hete töltöttem, megjelent, csak ugye azóta megvették, el is tűnt, ez így jó is volt, de a kitűzőket már előtte töltöttem fel, mégsincsenek ott... ha van másnak is ezzel problémája, légyszi szóljon - hátha csak én vagyok a béna, addig nem akarom a meskás lányokat zavarni

és volt még valami, amit akartam írni, de elfelejtettem.. azért kíváncsi lennék, mi volt az....
:)

13 comments:

Piroseper said...

Én kiszúrtam ma rajtad a Kwandera lábbelit!!! Csak aztán elfelejtettem mondani, meg amúgy is az asztal másik végén ültél. :)
Kár, hogy ilyen kevés időnk volt,remélem legközelebbi alkalommal több lesz. :)

bubble said...

szupi a lábbelid :)))

A meska kirakatban nem látszanak azok a termékek, amik a meskán a készítő ajánlott termékei között vannak. Legalábbis nálam...

rojalka said...

Ha nekem is lenne ilyen szandim akkor én tutira vele aludnék.Legalább az első napon.Használd egészséggel!

gerdushi said...

hű, ez a cipellő nagyon cár. nekem is kell egyet beszereznem! ;)

tormacsillus said...

Már régóta olvasom a blogod és most lenne egy kérdésem:) Hol veszel fehér íves papírt? Még csak nemrég kezdtem a blogolást, meskázást és a fotózás nem megy túl jól..talán egy ilyen fehér lap segítene:)

Előre is köszi,
Csilla
http://tormacsillus.blogspot.com/

Elza said...

hujjuj,mennyit kóstál egy ilyen csudalábravaló?:)

Vívó-Aszódi Melinda said...

:)

toritextil said...

Fanni, remélem én is, hogy legközelebb több időnk lesz - legfeljebb egymás mellé ülünk :D igazából tartottam a vihartól, azért is siettem el a végén
én meg a táskád csekkoltam :)

Juci, köszönöm a tippet, ezzel kísérletezni fogok :)

Rojalka, szép éjszakánk is volt :))

Gerdushi, mindenképp!! :)

szia Csilla! egyszerű írószerben! esetleg művellátóban, hobbiboltban
na én mondjuk ezzel az újjal némileg meg is jártam, mert az egyik fele nem is tök sima, ezt persze csak a mai adag fotózás után vettem észre, majd látni fogjátok.. de sebaj, újra azért nem fotózok :)
Neked pedig sok szerencsét kívánok!

Elza, az árról a készítőnél tessék érdeklődni :)

Melinda, :)

tormacsillus said...

Köszi:) Akkor majd szétnézek vmi nagyobb írószerboltban..

Timi said...

De régóta szeretnék valami ilyesmi sarut! Csodaszép! :)

Én is mindig elfelejtek valami leírni. Ez ilyen... :D

toritextil said...

köszönöm, szerintem is :)
és örülök, hogy Te is ilyen kis feledékenyke vagy :)

Anett said...

Jajj csodaszép a kwandera lábbeli... már régóta szeretnék egy sajátot...

toritextil said...

hát hajrá :) na de komolyan, mindenképp ajánlom, mert baromi kényelmes és persze gyönyörűűű (még az én nem éppen gyönyörű lábamon is :) )