Friday 2 July 2010

Csak a duma... :)

Ez most egy szövegelős bejegyzés lesz, hisz' nincs mit mutogatnom, mesélnivalóm viszont annál inkább :)

Előszöris nagyon szépen köszönöm a sok biztatást, segítséget, érdeklődést az albérletmizériánkkal kapcsolatban!! Borzasztó volt hétfőn, azt hiszem, képzelhetitek, mennyire, ha már én is el voltam keseredve, én aki mindig pozitív vagyok, másoknak is mindig próbálom ezt átadni... na aztán kaptam is a magamét a családomtól, hogy én aztán most nehogy elhagyjam magam, hisz' mindig kihozom mindenből a maximumot, ez is jóra fordul, nem lehetetek ilyen kuka, na :)
Igazuk lett - keddre jóra is fordult a dolog: egész nap rohangáltunk, telefonáltunk, láttunk borzalmas lakást, 4-re volt megbeszélve egy találkozó, 4 óra 10kor megelégeltük a várakozást, felhívtam, fél 4kor kiadták, már csak egy volt vissza aznapra, de Tamásnak nem tetszett a környék, tudtuk, hogy bebuktuk azt is... És akkor megjött, aki megmutatja a lakást... beléptünk, és én imádtam :) és Tamás is imádta :)) Minden - a korábbihoz képest - előnyével és hátrányával együtt. Kivettük :) Szerda óta bent lakunk :))

No de most ennyit a mesedélutánról, mert ami fontos még, hogy ugyan játékot nem indítok, most nem megy, de azért vannak itt számok :) 1 éves volt tegnap a blogom - ehhez társul közel 200 bejegyzés, közel 200 rendszeres olvasó, több mint 200 meskás kedvencnek jelölés, nemrég még csak a 20 000-et lépte át a számláló, most meg már a 30-on is bőven túl van...... hihetetlenek ezek nekem :)) Nem érzelgősködöm most nagyon, de azért azt le kell írnom, hogy a Tőletek kapott rengeteg biztatás és pozitív visszajelzés nagyon-nagyon jó hatással volt rám!! Nemcsak abban, hogy boldog vagyok, hogy egy ilyen 'banda' részese lehetek :), és hogy örömet szereztek, mikor kedveseket írtok, hanem több lett az önbizalmam, nagyobb a szám, sok mindenben jobban megállom a helyem, mint az egész meskásblogos időszak előtt!! Ezért remélem, még sokáig nem hagytok itt, mert még pallérozni kell azért ezeket a dolgokat :) Na nem mintha megérdemelném, hogy gyertek és olvassatok, hisz' én megint annyira, de annyira el vagyok maradva.. nemhogy nem kommenteltem, még csak nem is láttam blogokat... egyszerűen folyt ki a kezem közül az idő... de lassacskán igyekszem pótolni :)
És amit még meg kell említenem: remélem, a családom idetéved, mert ugyan beszélek Velük rendszeresen, így mégiscsak más, szóval, hogy míg Ti csak a jókat, az alkotást láttátok, Bennük a támogatás mellett azért gyakran ott volt a félsz, aggódtak, aggódnak most is, de azt hiszem, ezen számok ismét azt bizonyítják, hogy most már nincs miért :)

Jaj, hát megint mennyit jár a szám.. ezer a dolgom, de akkor is akartam már írni Nektek, még ha nem is túl izgi végigolvasni egy ilyet..
Na most megyek, mert ha végre rendet tudok tenni a varrósarkomban (merthogy képzeljétek, az is elfér még az albérletben :) ), akkor picit alkothatok is :) Gép nélkül ugyan, mert 10-éig nincs, de van még egy csomó cuppantott, ami kampóra vár, meg szabnivalók rengeteg.. :)

Jut eszembe, jártam a Ráday utcai Karmazsinban, és láttam Kricsár-, Ringu-, és Noriko-ékszereket :)) Lehet, hogy mást is láttam, de nem fogtam fel, mert ez is kedden volt, és addigra már nagyon hullák voltunk, de elhaladtunk a bolt előtt, és felkiáltottam, hogy ide muszáj bemennünk, hiszen több helyen olvastam már róla :)

Na most már tényleg ennyi :) ja és a 2 játékot sem felejtettem el! (Barbi és Nóri)
Igyekszem, hogy mutathassak is valamit :)

12 comments:

sesame said...

Örülök,hogy jóra fordultak a dolgok! :) Üdvözöllek a büdös, koszos, Budapesten! :D Na, azért van szép oldala is :)Pl ha majd sötétedés után átmész az egyik hídon, nézd meg azt a csúnya zöldesbarna Dunát-akkor szép sötétkék lesz, sok kis narancssárga pöttyel :)Félreértés ne essék, szeretem én ezt a várost, de valahogy úgy, mint Ady, amolyan bíráló szeretettel.. Ha minden jól megy , szeptembertől időm nagy részében Gödöllőn leszek.. Kíváncsi vagyok,hogy a sok zöld és madárcsiprelés közepette eszembe jut-e majd ez a város, és vajon hiányzik-e majd?

Anonymous said...

Örülök, hogy minden megoldódott! Hihi, a Karmazsinba való készülődéskor jöttem rá, hogy a dolgok nagy része amiket vittem piros-fehér-barna, de majd a jövő héten is kapnak egy kupaccal, az talán színesíti...:P
kíváncsi vagyok már az ízlésedre a játékkal kapcsolatban! :)
És nincs ám a kis gombkupac elfelejtve, most a héten lezajlik minden nagyobb adag rendelés elvileg és akkor nekiláthatok végre a gombocskáknak, meg a magam terveinek...! ;)
Úúú meg kigondoltam neked egy kis varrnivalót, majd ímélben ecsetelem ha elkészültem! :)

Puszi!

Enci said...

én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, örülök, hogy hamar megoldódtak a gondok, lehet, hogy így kellett lennie, végül szerencsére találtatok egy jó kis helyet magatoknak. :) remélem hamarosan helyreállnak teljesen a dolgok, berendezkedtek, és akkor sok-sok új szépséget láthatunk tőled itt a blogon. sejtem, hogy már így is, folyamatosan van 1 csomó megrendelésed, de egyre jobban tetszenek a virágos övtasijaid, egyre inkább úgy érzem, nekem is kelleni fog egy ilyen :) majd írok, ha végleg eldöntöttem :) puszi!

Nasi said...

Viki, én is csak gratulálni tudok, hogy minden jól alakult a lakással kapcsolatban :) Nem hiszek a véletlenekben és a szerencsében sem nagyon, ennek úgy látszik így kellett lennie :)
A szép kerek számokhoz pedig ezer gratuláció! És még mindig imádom a holdos párnácskádat, remélem nem viszik el előlem, amíg én itt gondolkozom rajta :)

bolyet said...

Hú de jó, hogy így megoldódtak a dolgok!!Azért szerintem jó dolog "kipróbálni" Pestet!Bizonyára érdekes és hasznos "kaland "lesz!
Vagy végleges...kialakul majd szépen!
Most kívánom, hogy élvezd a "berendezkedés" és a újdonság "varázsát"!:-))

toritextil said...

Sesame, köszönöm az üdvözletet! :) ó, én imádom pestet, immár 6 éve, úgyhogy ideje volt, idepaterolni magam :D csak a sok hajléktalan rossz, mert sajnálom őket, ha tehetném, minden segítenék, meg hát a részegek.. mikor nem tudom, hogy egy bácsi miért esett el, segítsek-e, mert öreg vagy részeg... 2 nap alatt 2 ilyennel találkoztam.. meg az fura nekem, hogy fagyiznak és söröznek a villamoson..
viszont imááádoom :D
Te mit csinálsz Gödöllőn?

Noriko, épp a napokban gondoltam rá, hogy tán elfelejtetted v mi lehet..? :) Tesóm már nagyon várja a fülijét :)

Enci, köszönöm! ez Tőled különösen nagy megtiszteltetés, hogy ennyire tetszenek az övtasik, hiszen Te nem szoktál hordani.. szóval nagyon örülök :))

Nasi, én sem hiszek általában a váletlenekben és a szerencsében, szóval azt gondoltam, talán jó is volt így, hogy vasárnap elszúródott a dolog, hogy egy még jobb lakásban költözhessünk, de azért mégis szerencse is kellett hozzá :)

Bolyet, ó én nagyon véglegesre tervezek, régóta készültem már ide, nagyon régóta, szóval nem szeretném egyhamar feladni. Azt sajnálom, hogy a gyerekeim nem olyan nyugis környezetben fognak felnőni, mint én, ezzel együtt viszont százszor több lehetőségük is lesz.. Legalábbis, most így tervezem - azaz, remélem, tervezzük :))

sesame said...

Hogy kerülök én Gödöllőre? Hát Gödöllőre jelentkeztem SZIE-re és ha minden jól megy, a koliban is helyet kapok :)Persze nem halok bele, ha nem, mert nem a világvége, de azért elég kényelmetlen lenne a heti többszöri jó pár óra ingázás, mert én soroksári vagyok (Pest déli csücske, és a belvárosba is egy óra bejutni,aztán onnan még vonat, meg ugye számításba kell venni a csatlakozásokat, meg azt,hogy a BKV nem úgy működik,ahogy a hozzám hasonló naivak elvárnák :) A BKV-val neked is hamar meg fog gyűlni a bajod,amint túlteszed magad azon,hogy vidékhez képest sokkal több járat van,és gyakrabban járnak. Elvileg nem lehet enni-inni a járműveken, de mindenki szokott :)Ha egyszer lesz kedved, a "kombínó" (modern sárga légkondis, lerobbanós) helyett próbáld ki a régi rozoga villamosokat, nagyon hangulatos, ha nem aggódsz,mikor esik össze :D, meg a kisföldalattit! :)(úgy tudom Európa egyik első föld alatti tömegközlekedési eszköze, persze azóta volt felújítás :D)
És majd várom a tapasztalataidat, élményeidet, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen itt élni annak, aki nem tősgyökeres pösti :)

toritextil said...

és mit fogsz ott tanulni?
oké, beszámolókat meg igyekszem :)

sesame said...

Környezetgazdálkodási agrármérnök.
Szerintem jól hangzik,és mindig fülig ér a szám,amikor egy szuszra kimondom az egyetemmel együtt :D Augusztusban majd még írok ezzel kapcsolatban a blogomba, mert addig húzzák-halasztják a felvettek című levélkék postázását. Bár 22-én kiderülnek a ponthatárok,és lényegében már akkor tudja az ember .. :)

toritextil said...

ó, hát ez tényleg szépen hangozhat úgy egyben :)) akkor hát sok szerencsét hozzá!

sesame said...

Köszönöm! :)
Olvasgattam több blogon is a kézműves találkozót.. Csak olyan mehetett el,akinek a termékeit árulják abban a boltban? Olyan jól hangozz,és mindenki lelkendezett a kapcsán.. :) Igaz, hogy én nem vagyok valami nagy kézműves, de .. :)

toritextil said...

neeem, az én termékeimet sem árulják - ezért direkt rákérdeztem Évinél, azt mondta, bárki mehet :)